metalshow

Festivalul Brazilor de Craciun – simultan in Romania si Anglia

In fiecare an, importanti designeri din lumea modei si a designului de lux isi pun in valoare creativatea in scopul strangerii de fonduri pentru copiii aflati in dificultate din intreaga lume. Brazii creati special pentru aceasta cauza sunt licitati in cadrul unui eveniment organizat anual de Salvati Copiii in preajma sarbatorilor – Festivalul Brazilor de Craciun.

Festivalul Brazilor de Craciun exista in Romania de 6 ani, dar si in Anglia de 18 ani. Din 1989, Festivalul din Anglia a strans aproximativ 3,7 milioane de euro care au fost folositi pentru sprijinul copiilor defavorizati din Anglia si din intreaga lume, fiind implicati designeri renumiti precum Stella McCartney, Julien MacDonald sau Tiffany&Co.

Gala Festivalului Brazilor din Anglia se desfasoara traditional in incinta Muzeului de Istorie Naturala din Londra, este patronat de Excelenta Sa, Printesa Regala Anne, Presedinte Salvati Copiii Anglia, iar anul acesta va avea aceeasi data ca si gala Festivalului Brazilor din Romania : 5 decembrie.

Anul trecut, vedetele Festivalului Brazilor din Londra au fost: bradul Swarowski, ornat cu aproximativ        1000 de cristale, precum si bradul Africa, creat chiar in Africa de catre copiii care sunt beneficiari directi ai Salvati Copiii.

Printre designerii brazilor din 2006, se numara Jimmy Choo, Net-A-Porter.Com, Harrods, Thomas Pink, Fosters + Partners sau Coutts and Co. Brazii creati special pentru acest eveniment sunt expusi in vitrina Coutts & Co. pe The Strand, Londra, pana la data evenimentului. Ei pot fi admirati chiar si din Romania pe site-ul //www.coutts.com/festivaloftrees/index.htm .

La gala din 5 decembrie, vor participa aproximativ 400 de invitati de seama, VIP-uri si reprezentantii unor importante companii iar fondurile  stranse la eveniment vor sprijini copiii defavorizati din intreaga lume.

Bucuresti, 28.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *