metalshow

Ferrari 458 Italia si Ferrari California premiate la Bucuresti, in cadrul galei Best Cars 2011

Cea mai citită revistă auto din România, “Auto Motor și Sport”, a decernat luni, 7 Martie, premiile Best Cars 2011.

Premiul pentru cea mai sportivă mașină a fost acordat modelului Ferrari 458 Italia. Acesta se adaugă distincţiilor primite din partea presei internaționale pentru același model: "Car of the Year" din partea “Top Gear”, "Super Sportscar of the Year" decernat în cadrul galei "Best of the Best Awards", susţinute de revista “Robb Report China”. Cititorii revistei au desemnat câștigător la clasa cabriolet modelul Ferrari California, care în plus față de recunoștința pasionaților, cunoaște și un succes comercial peste așteptări, inclusiv în România.

La ceremonia de gală, care a avut loc la Hotelul Marriott din București, au fost prezenți pentru a primi trofeele dl Ion Bazac, președinte Forza Rossa – importatorul oficial și exclusiv Ferrari în România, cât și dl Massimo Gallotta, Regional Manager al Grupului Ferrari.

În acest an, 16 reviste auto din 14 țări din Europa au participat la tradiționalul sondaj al revistei “Auto Motor și Sport”, la care au votat 186.000 de cititori.

“Suntem onorați de acest rezultat. Aceste premii confirmă calitățile mașinilor Ferrari care au succes în toată lumea”, a declarat Massimo Gallotta, Regional Manager Ferrari.

“Ne bucuram să primim aceste premii și suntem mândri să reprezentăm așa o marcă de succes și de prestigiu în România. Dar mai mult, suntem încântați, să le putem oferi spre vânzare clienților noștri din România aceste două mașini unice, care au cunoscut succesul total în întreaga lume ”, a declarat Ion Bazac, președintele Forza Rossa.

După cele mai recente premii primite de modelele 458 Italia și California în China, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia, Polonia și Statele Unite ale Americii, premiul acordat la București este o nouă etapă în aprecierea și recunoștința modelelor Căluțului Cabrat de către pasionații de mașini sport din întreaga lume.

Bucuresti, 08.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *