Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fermierii au votat! Lucian Viziru intra la duel

După două săptămâni petrecute la Ferma Vedetelor, Lucian a fost ales în unanimitate de concurenți să intre la duel. Printre motivele nominalizării lui s-a regăsit și faptul că încă nu a demonstrat că își dorește cu adevărat să fie acolo, însă sentința de la merge la duel nu l-a luat deloc prin surprindere.

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, 20:31 – 21:23, de 2 milioane de români, iar în minutul de aur de la 20:49 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.8 puncte de rating și 23.4% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 5.1 puncte de rating și 12.4% share.

Ziua a început cu Dan și Lucian care au dezbătut subiectul duelului și pe cine ar alege Lucian în eventualitatea în care va fi ales. Deja resemnat, Lucian i-a răspuns evaziv și, mai în glumă, mai în serios, i-a dat se înțeles că se așteaptă să fie primul duelist.

Doinița a redecorat toaleta din curte în timp ce Augustin, Ionuț și Dima au conturat adăpostul animalelor. Dan și Lucian au făcut curățenie la vaci, iar Cristina Vica și Corina au fost de serviciu la bucătărie.

Când a văzut adăpostul animalelor, nea Rață a exclamat: “Mă doare sufletul puțin! E cam strâmb!”, “E terenul strâmb, nu coșmelia!” a replicat Ionuț. În concluzie, nea Rață l-a încurajat: “Hai că e treabă bună, nu te mai speria!”. Nea Rață le-a adus unelte, cafea, lână și un ciocan. Când a văzut ciocanul, Augustin s-a închinat în fața lui și i-a spus: “Ești împărat nea Rață!”. După năzdrăvănia cu negustorul, fermierii au început să îl întrebe pe insistent pe nea Rață când mai vine pe la ei și au promis că de data aceasta nu îl vor mai jefui.

Iulia Vântur a întrebat toți fermierii ce au învățat nou despre ei la Ferma Vedetelor până acum. Unii au realizat că au devenit mai toleranți, alții că s-au obișnuit cu lipsa lucrurilor de care se credeau dependenți, au văzut că se poate trăi și altfel. Însă, din nou s-a deschis subiectul certurilor dintre băieți și Dan, iar cel din urmă a decis să doneze premiul când va ajunge în finală. Afirmația lui a deranjat pe toată lumea pentru că a presupus că va ajunge în finală: “Este ultima persoană la care mă aștept să câștige premiul. Și asta nu e o jignire, e rezultatul acțiunilor tale de până acum!”– a spus Ionuț. Într-un final fermierii au îngropat securea, și-au dat mâna cu toții pentru o fermă mai puternică și s-au împăcat.

În momentul deciziei primului duelist, toți concurenții l-au votat în unanimitate pe Lucian pentru a intra la duel, iar Cristina a confirmat. Motivul de bază a fost faptul că este nou venit, însă Lucian și Augustin anticipaseră deja această decizie: “Părerea mea este că în continuare sunt privit ca un outsider, că am venit cu trei săptămâni mai târziu decât restul găștii și am de punctat niște lucruri!”– a declarat Lucian.

În episodul din această seară, de la 20:30, telespectatorii vor vedea la ce înțelegere ajunge Ionuț cu nea Rață, ce joc le propune Iulia, dar și pe cine va provoca Lucian la duel.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 02.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *