Kinodiseea

Fermierii au avut parte de surprize mari! Augustin este noul fermier al saptamanii

Una dintre cele mai frumoase surprize ale emisiunii a avut loc în ediția de aseară la Ferma Vedetelor! Intrați în cea de-a șaptea săptămână, fermierii au fost vizitați de foștii lor colegi. Ștefan Stan, Corina Drăgulescu și Oana Radu au venit special pentru a filma videoclip pentru imnul fermei. Augustin Viziru a fost ales de către colegii săi să preia puterea și să fie fermierul săptămânii.

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:31 – 22:30 de aproximativ 2.1 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:40, peste 2.5 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 11.2 puncte de rating și 24.9% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 7.3 puncte de rating și 16.1% share.

Vulpea mutantă le-a făcut iar ravagii! Găini, iepuri și alte alimente au fost capturate într-un mod misterios, iar fermierii au început să fie din ce în ce mai atenți la pericolele care îi înconjoară.

Jocul zilei a fost Rațele și Vânătorii. Fermierii au alergat, ferindu-se de mingiile aruncate de vânătorii Vica și Ionuț. Titlul de Cea mai rață dintre rațe a fost câștigat de Dan. Premiul a fost realizarea videoclipului pentru imnul fermei, iar supriza de proporții care i-a așteptat pe fermieri a fost venirea Oanei Radu, a Corinei Drăgulescu și a lui Ștefan Stan înapoi la Ferma Vedetelor. Bucuria fermierilor a fost imensă la revederea colegilor și au început să strige: „Avem echipă! Avem valoare! Avem echipa cea mai tare!”.

„Ați făcut frumoasă ferma, vă jur!”, le-a spus Ștefan după ce a făcut turul curții și a văzut ce au construit și câte animale au primit.

Repetiții, creație, pregătire versuri, stabilire locații și concept, distracție multă și autoironie, acestea au fost ingredientele secrete pentru filmarea unui videoclip de succes al unui imn care nu poate fi uitat cu ușurință. „Revederea lor, revederea locului, schimbările care s-au produs! E senzațional! Foarte emoționant!”, a spus Ștefan Stan la plecarea din fermă.

O altă vizită a avut loc ieri la fermă: negustorul Vasile, bucuria fermierilor. Însă acesta vine cu o ofertă din ce în ce mai săracă și cu prețuri din ce în ce mai mari. Ei au reușit, totuși, să cumpere toată marfa pe 30 de arginți. La finalul negocierilor strânse s-a încins dansul, iar Vasile a venit cu o provocare pentru fermieri: timp de o săptămână vor trebui să comunice printr-o păpușă de mână pe care și-o vor confecționa singuri.

Nea Rață a fost mai generos ca niciodată și le-a adus materiale pentru construirea unei băi. Fermierii au arat cu plugul tras de cal pentru prima dată în viața lor, iar experiența a fost unică și foarte grea.

Dacă până acum nu au suferit de foame pentru că nea Rață le aducea provizii la fiecare început de săptămână, acum foamea devine din ce în ce mai evidentă. Lipsa de diversitate și produsele puține încep să îi afecteze.

Iulia Vântur a fost întâmpinată cu un cântec, pe care fermierii l-au compus pe loc pentru ea, iar în semn de răsplată ea le-a înmânat niște foi pe care fiecare a trebuit să scrie trei dorințe pe care ar vrea să le vadă îndeplinite într-o oră de intimitate. Doinița a fost cea care a extras primul bilet, iar norocosul câștigător a fost Ionuț.

Momentul alegerii noului fermier al săptămânii a fost scurt și la obiect, iar Augustin a fost ales de majoritate pentru a prelua frâiele fermei: „Promit să fiu un fermieri prosper! Sa vă aduc multă căldură în suflete, să aveți mâncare din belșug! O să facem niște reguli foarte bine scrise!”.

După plecarea Iuliei, Augustin a glumit referitor la noua lui poziție, iar Dan, Vica, Cristina și Dima au făcut haz de necaz: „De mâine îmi mănânc două degete ca să stau la pat! Păi, ne punem cu tiranul?!”, a spus Dan.

Bandiții le-au călcat din nou bătătura, de data aceasta bucătăria a fost cea prădată. Ce le-au furat și ce reacții vor avea fermierii când vor descoperi paguba, rămâne de văzut în această seară. Tot astăzi, de la 20:30, numai la PRO TV, vom descoperi cine sunt bandiții care i-au furat în ultimul timp pe fermieri, dar și la ce teste vor fi supuși pentru isprava lor!

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 21.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *