free download 78 travel guides written by experts

Fereastra de mansarda gratuita la cumpararea sistemelor de acoperis de la Ruukki

Promoţia este valabilă în perioada 15 Septembrie – 30 Octombrie 2011, prin reţeaua de distribuitori Ruukki

Producătorul finlandez de învelitori metalice Ruukki România anunţă lansarea unei campanii promoţionale “Ia-ţi acoperiş cu vedere la soare”, care constă în oferirea gratuită a unei ferestre de mansardă Fakro, la fiecare sistem de acoperiş achiziţionat până la sfârşitul lunii octombrie.

Fereastra de mansardă va fi oferită în cazul achiziţionării unui sistem complet de acoperiş din modelele Adamante, Monterrey, Finnera, Vintage, Classic sau Classic Premium. Pentru această campanie Ruukki România a ales să ofere gratuit modelul Fakro FTS-V de fereastră de mansardă, având dimensiunele 66x118cm.

„Un număr impresionant de români optează pentru integrarea unei mansarde în proiectul casei. Este cu atât mai importantă calitatea acoperişului şi de aceea ne străduim să explicăm importanţa alegerii unui sistem complet, care să includă de la foliile anticondens la accesorii” declară Zoltan Szoke, Business Line Manager Roofing Ruukki România. „Ne-am dorit să venim în sprijinul clienţilor noştri oferindu-le şi o fereastră de cea mai bună calitate, care completează beneficiile acestor sisteme de acoperiş”, adaugă Zoltan Szoke.

Comanda de sistem de acoperiş trebuie să includă profilul, coama semirotundă în cazul tablei tip ţiglă sau coama dreaptă pentru tabla fălţuită, accesoriile de închidere, folia anticondens, şuruburile de fixare, precum şi elementele de sistem pluvial.

Clienţii pot regăsi informaţii despre campanie atât la punctele de vânzare ale partenerilor, cât şi în mediul online la www.ruukkiacoperis.ro.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *