free download 78 travel guides written by experts

Fenomenul Next Top Model by Catalin Botezatu revine in forta la Antena 1

Iată ce s-a întâmplat cu concurentele primei ediţii ale show-ului

Next Top Model by Cătălin Botezatu revine în forţă pe micile ecrane cu un nou sezon joi, 15 septembrie, de la 20:20, la Antena 1. Experienţa frumoaselor concurente care vor să atingă culmile gloriei se anunţă mai palpitantă, mai incitantă şi mai anevoioasă ca oricând. Iată ce s-a întâmplat între timp cu concurentele primei ediţii ale show-ului.

Glamour, provocări inedite, experienţe înfricoşătoare, călătorii exotice, adrenalină, locaţii emblematice, trăiri intense, obstacole nebănuite, eşec, resemnare şi izbândă sunt doar câteva dintre ingredientele asumate de protagonistele Next Top Model la momentul îmbarcării în cursa către celebritate.

Toate protagonistele primului sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu au mărturisit la unison că această experienţă unică le-a schimbat total viaţa. Le-a maturizat şi deopotrivă le-a deschis noi orizonturi, la care nici nu avuseseră curajul să viseze până în acel moment.

Pentru Emma, câştigătoarea marelui premiu – contractul în valoare de 50.000 de euro oferit de agenţia MRA Models, porţile modellingului de top s-au deschis pe dată. Călită de exigenţele extreme impuse de celebrul designer Cătălin Botezatu de-a lungul trainingului Next Top Model, frumoasa Emma a impresionat pe dată, devenind în scurt timp muza unora dintre cei mai importanţi creatori de modă la nivel internaţional. Milano, Paris, Tokio şi New York sunt doar câteva dintre destinaţiile în care frumoasa Emma a fost primită cu braţele deschise şi a strălucit pe măsura aşteptărilor. Ea s-a bucurat, de asemenea, de aprecierea criticilor de modă pentru pictorialele de senzaţie în revistele de fashion şi a shootingurilor pentru diverşi designeri de talie mondială.

Mai toate protaginistele primului sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu şi-au continuat cu perseverenţă ascensiunea profesională sub aripa agenţiei MRA Models. Mădălina, blonda temperamentală şi senzuală care a mers alături de Emma până în marea finală a primului sezon de la Paris, a devenit un model disciplinat şi apreciat atât în România, cât şi peste hotare.

Timida şi sensibila Laura a fost una dintre concurentele Next Top Model care nu avusese până la momentul participării la casting nicio tangenţă cu lumea modellingului. Tânăra a deprins tainele meseriei pas cu pas, s-a maturizat şi a evoluat enorm pe parcursul întregului show. Până de curând, Laura a lucrat în Franţa, unde a coloborat, prin intermediul partenerei franceze MRA Models, cu creatori celebri din lumea întreagă.

Efervescenta Alexandra este acum un model foarte bine cotat la nivel internaţional, fiind mai mereu prezentă în paginile revistelor glossy, precum şi în prezentările designerilor autohtoni. Fotogenica Roxana, veterana celui dintâi sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu are şi ea la activ zeci de pictoriale şi o carieră promiţătoare în modelling, semn că „şcoala lui Bote” dă cu siguranţă roade.

Şi în cel de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu, călătoria în tainele modellingului de elită presupune o mulţime de obstacole, multă muncă şi dăruire, sacrificii, lacrimi dar şi o răsplată generoasă, pe măsura efortului depus. Prima ediţie a celui de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzată joi, 15 septembrie, de la 20:20, la Antena 1 aduce în prim plan protagonistele selectate în urma unui riguros casting naţional, care vor porni într-o experienţă plină de adrenalină şi suspans, în căutarea următorului top model de succes al României.

Bucuresti, 13.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *