free download 78 travel guides written by experts

Feminis.ro s-a relansat

Revista feminis.ro, cu o experienta de trei ani in randul portaturilor de lifestyle feminin, s-a relansat. Site-ul intampina 2011 atat cu un nou design, cat si cu foarte multe noutati editoriale.

„Feminis.ro se pozitioneaza ca o publicatie premium in media romaneasca de lifestyle feminin. Ne dorim sa atragem un numar cat mai mare de cititoare si, beneficiind de experienta celor mai competenti specialisti din domenii de interes foarte diverse, sa le oferim acestora raspunsuri la intrebarile pe care le au. Totodata, feminis.ro vrea sa fie o sursa de inspiratie pentru publicul sau tinta: femeia inteligenta si preocupata de cariera si care isi propune sa faca cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt. De altfel, acesta este si sloganul nostru, ,Feminis.ro: Inspiratie zi de zi’”, spune Laura Pascu, redactor-sef al publicatiei.

Noul Feminis.ro nu isi doreste sa fie doar „o alta revista online pentru femei” ci vrea sa stranga in jurul ei o comunitate care se identifica cu femeia contemporana si cu nevoile si cerintele acesteia.

„Femeile de succes cauta calitatea – Feminis.ro i-o ofera. Avem interviuri in exclusivitate, o platforma de blogging inedita (Girls on the City), bloguri de vedete si specialisti din toate domeniile plus o sectiune video cu productii originale si exclusive”, mai spune Laura Pascu.

Noutati pe feminis ro:

O sectiune de Dosare, unde o serie de specialisti au creat ghiduri complete de Calatorii, Retete delicioase si pentru educatia Copilulului de la 0-3 ani. Si in curand vor fi mult mai multe ghiduri.

In sectiunea de Bloguri exista o comunitate de voci importante ale momentului, care au ceva de spus in societatea romaneasca. Femei care au o cariera, care lucreza si care pot fi un model de inspiratie: Maca – Butterfly in My Stomach, Aleka Potanga, Cristina Cioran, Monica Davidescu, Alina Horez, Roxana Moisanu, Analia Selis, Andreea Dorobantu, iar lista continua.

Pentru abonatii Feminis.ro exista acum in plus Calendarul Mestrual care poate fi personalizat si care se transforma intr-un mic jurnal al experientelor intime. Aici pot fi completate zilnic impresii si lucruri importante, afli zilele mai putin fericite ale unei femei, cum poti evita o sarcina, cand poti concepe un copil. Se pot nota zilele in care iubitul te-a rasfatat si cum ti s-a parut acest rasfat.

Totodata, FeminisTv iti readuce in prim plan o gama larga de filme cu sugestii de Frumusete& Sanatate, Sport la feminin, Arta Feng-Shui, Sex&Relatii, Medicina Alternativa, Mamici&Pitici, Nunti de la A la Z, Retete culinare dar si Poezii de dragoste spuse de actori romani.

Portalul pentru femei Feminis.ro este o creatie Bazar Publishing, editorul publicatiilor DailyBusiness.ro, FrontNews.ro si a comunitatii de afaceri KeyPeople.ro si are aproximativ 230.000 cititori unici lunar, conform SATI.

Bucuresti, 11.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *