free download 78 travel guides written by experts

Femeile isi doresc: iubire, respect si bani

Iubire, respect şi bani sunt cele 3 lucruri pe care şi le doresc cel mai mult femeile în viaţa lor. Acesta a fost rezultatul concursului organizat de Diva Universal pe pagina de Facebook a canalului: www.facebook.com/divauniversal.

Concursul desfăşurat în perioada 4-19 aprilie, cu tema „Top 3 lucruri pe care şi le doresc femeile” este parte a campaniei Diva Universal de imagine, „Ştim ce vor femeile”, susţinută de vedete locale (Virgil Iantu, Mihai Dobrovolschi, Marius Vizante si Adrian Despot) până la sfârşitul lunii mai.

Dacă majoritatea participanţilor la concurs au răspuns că iubirea, respectul şi banii sunt cele mai importante aspecte din viaţa unei femei, statisticile au arătat că pe următoarele locuri în topul preferinţelor femeilor se mai situează sănătatea, cariera, familia, frumuseţea, aprecierea celor din jur, dar şi independenţa personală şi financiară.

Premiile oferite la concurs au fost 10 cadouri Diva Universal, conţinând un poster cu semnăturile în original ale celor 4 celebrităţi: Ianţu, Dobrovolschi, Vizante şi Adi Despot, un set SPA, o cană şi o geantă de shopping Diva Universal. Câştigătorii au fost desemnaţi de juriul format din cele 4 vedete.

In plus, pentru că foarte multe răspunsuri au fost similare, premiile au fost suplimentate cu 50 de postere semnate în original de cei 4 bărbaţi celebri.

Intră pe www.facebook.com/divauniversal pentru a vedea lista completă a câştigătorilor.

Bucuresti, 20.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *