metalshow

Femeile de afaceri au făcut cel mai bun deal la „Bravo, România!” și merg în finală

Duminică, 22 mai, de la ora 22.00, la Antena 1

„Ladies First” nu e doar o expresie, ci o echipă senzațională. Femeile de afaceri de la BWFR – Business women forum Romania au lăsat publicul fără cuvinte duminică seara la „Bravo, România!”.

Pline de încredere, cu multe ore de repetiții la activ, acestea au prezentat în fața juriului un număr spectaculos, din care nu a lipsit nici Liviu Vârciu – ce-i drept sub formă de fotografie în mărime naturală, număr care le-a propulsat direct în finala emisiunii.

Deși au un program foarte aglomerat, timp de o săptămână doamnele de la BWFR au urmat un program strict de repetiții, s-au pregătit la muzică și dans și au dat tot ce au putut pentru ca visul lor să meargă mai departe: ajutorul pe care vor să-l aducă celor 30 de copii ai Asociației Copiilor cu sindrom Down din Capitală. Ușor nu a fost, dar doamnele sunt bătăioase și nu se sperie de greu. Chiar dacă scena aduce și multe emoții, fiecare dintre membrele echipei s-a implicat trup și suflet pentru acțiunea umanitară în care cred cu tărie, iar numărul lor l-a avut în centrul atenției chiar și pe Liviu Vârciu, pe care una dintre ele l-a și sărutat.

Jurații au fost mai mult decât încântați de această reprezentație, Mirabela le-a felicitat și a apreciat faptul că femeile știu să fie la putere, iar Liviu Vârciu nu a mai putut decât să le spună „felicitări, doamnelor!”. Echipa BWFR – Business women forum Romania e în culmea fericirii pentru că își duc acum în finala show-ului de la Antena 1 cauza pentru care luptă: Asociația copiilor cu sindrom Down din București, care își dorește să ofere acestora o gamă largă de activități – de la ludoterapie, la ergoterapie sau logopedie – pentru integrarea în societate a acestor copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *