free download 78 travel guides written by experts

Fedo Mora si Camurri au adus distractia in Shade Club

Pentru a incheia cum se cuvine luna ianuarie, Club Shade a avut doi invitati speciali: Fedo Mora si Camurri!

Distractia sfarsitului de saptamana a inceput de vineri seara, unde petrecerea organizata i-a avut ca invitati speciali pe Cristi Stanciu, entertainer Matteo si alaturi de ei rezidentul Shade DJ Rodriguez.

Desi Matteo a fost pentru prima oara responsabil de buna dispozitie la Shade, si-a intrat repede in rolul de gazda primitoare, reusind sa intretina atmosfera pana dimineata.

Sambata, pentru ca era anuntat mega-party, Cosmina Pasarin, MC-ul preferat al noptilor nebune din Shade i-a introdus la pupitru pe creatorii hit-ului "After the Rain" si a avut misiunea sa realizeze si un "after Eurovision" ad hoc, vedetele luand cu asalt clubul imediat dupa terminarea concursului.

Escu, prezentator in cadrul show-ului de televiziune nu i-a lasat sa plece acasa pe cei de la Roton, prezentandu-se la distractie cu ce aveau mai bun, printre care  Keo si Puya.

Clubber-ii cuprinsi de frenezia momentelor create de catre artistii italieni au trecut usor peste prezenta presei si a blitz-urilor, reusind si de data aceasta sa simta vibratiile pana la ultimul beat.
 

Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *