free download 78 travel guides written by experts

Federatia Romana de Tenis organizeaza BRD Bucharest Open

primul turneu WTA din România

Turneul, organizat în premieră în România, va reuni în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR din București, 64 dintre cele mai importante nume ale tenisului mondial. Cap de afiș va fi Simona Halep, cea mai bună jucătoare româncă de tenis din toate timpurile și deținătoarea locului 4 în clasamentul WTA. În faza finală, 32 de participante din prima linie a sportului alb vor juca meciuri de colecție pentru cei peste 5.000 de spectatori prezenți în tribune.

Sponsorul principal al turneului este BRD Groupe Societe Generale.

Lista sponsorilor este completată de Digi TV, Dedeman, Dr. Oetker, Țiriac Auto și Xerox, partenerul oficial al WTA. Partenerul de comunicare al turneului este Porter Novelli Romania.

“Ne bucurăm să putem aduce la București cele mai mari nume ale tenisului feminin mondial. Este pentru prima oară când Federația organizează un turneu WTA în România și suntem mândri că lista jucătoarelor include nume importante din tenisul românesc, precum Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cârstea și Alexandra Cadanțu. Vom asista la un spectacol sportiv de calitate și suntem convinși că publicul românesc va savura o experiență de neuitat”, a declarat George Cosac, Președintele Federației Române de Tenis.

În cadrul turneului vor fi puse în joc premii în valoare de 250.000 de euro, iar marea câștigătoare va primi și 280 de puncte WTA.

“Am jucat de atâtea ori în turnee importante din afara țării și mi-am dorit întotdeauna să pot juca într-un turneu WTA organizat la mine acasă. Mă bucur că acum am această ocazie și aștept cu nerăbdare întâlnirea cu publicul românesc”, a spus Simona Halep, deținătoarea locului 4 în clasamentul WTA.

Mai multe detalii: brdbucharestopen.ro.

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *