free download 78 travel guides written by experts

FCB Bucharest a decorat Google House in Romania

– Cum transformă tehnologia momentului o casă obișnuită –

FCB Bucharest a fost agenţia responsabilă pentru adaptarea și transformarea Maison 13 din București în Google House, România devenind astfel a patra ţară din regiune, alături de Polonia, Ungaria și Cehia, unde acest proiect a fost implementat.

Brief-ul venit către agenţie pentru amenajarea “casei Google” a lansat echipei de BTL provocarea de a găsi un concept creativ suficient de colorat şi dinamic pentru a surprinde spiritul Google. O componentă importantă în rezolvarea brief-ului a fost găsirea arhitectului potrivit pentru decorarea casei.

În urma pitch-ului organizat de agenţie, câştigătorul proiectului a fost Dragoş Şolot, un tânăr arhitect absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti. Portofoliul său cuprinde proiecte de arhitectură şi design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), restaurante şi baruri (Uptown, Voglio), design de retail, centre comerciale şi locuinţe individuale sau colective.

„Prin intermediul proiectului Google House, am adaptat designul şi funcţiunile unei case obișnuite la stilul de viaţă contemporan, care necesită o actualizare constantă cu tendințele și cu inovația. Brand-ul Google m-a inspirat, astfel, să reconfigurez spaţiul de locuit al unei familii prin adaptarea acestuia în relaţia cu tehnologiile noi”, a declarat arhitectul Dragoş Şolot.

La finalul amenajărilor, locaţia aleasă s-a transformat într-o casă cu 5 camere în care tehnologiile Google au fost integrate în funcţie de pasiunile, interesele sau ocupaţiile tinerilor din zilele noastre, iubitori de calatorii, filme, muzica sau IT.

Casa Google şi-a deschis porţile timp de trei zile, în care o serie de reprezentanţi ai presei, bloggeri specializaţi şi lideri de opinie importanţi au putut testa şi interacţiona cu cele mai noi tehnologii prezentate de companie, din dorinţa de a demonstra că Google înseamnă mult mai mult decat un simplu motor de căutare.

Echipa responsabilă de proiect din partea FCB Bucharest: Alexa Profir – Account Manager; Ana Velici – Events Manager; Catrinel Popescu – Events Executive, Marian Csosz – Production Manager, Catalin Grigore – Art Director.

Bucuresti, 05.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *