metalshow

FC Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

PRO TV a fost lider de audiență în confruntarea dintre Universitatea Cluj și FC Steaua

Fluierul de final al meciului a decis aseară victoria pentru FC Steaua București, care a condus Universitatea Cluj cu scorul de 1-0.

Meciul, transmis în direct, a poziționat PRO TV pe prima poziție în topul audiențelor. Partida a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:32 – 22:26, în medie, la nivel național, de peste 1.1 milioane de telespectatori. În minutul de aur, de la ora 20:55, peste 1.4 milioane de microbiști se frământau în fața televizoarelor.

Meciul din Cupa României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 7.4 puncte de rating și 17.8% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.1 puncte de rating și 12.3% share.

Victoria de aseară a adus pentru Steaua calificarea în optimile Cupei României, după o partidă grea pe Cluj Arena. Golul înscris a fost la limită, pe final de meci, cu emoții atât pentru jucătorii de pe teren, cât și pentru suporterii din întreaga țară!

Bucuresti, 25.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *