PR Summit 2021

Faza finala a Marsului Factorilor Postali

Compania Nationala Posta Romana organizeaza sambata, 7 iunie, incepand cu ora 9.30, in localitatea bihoreana Baile Felix, faza finala a Marsului Factorilor Postali. La startul intrecerii se vor alinia 33 de postasi si 33 de postarite, calificati in urma fazelor judetene si regionale ale competitiei.
Regulamentul concursului profesional-sportiv respecta regulile pe care Federatia Romana de Atletism le-a impus pentru intrecerile de mars. Proba de mars pentru barbati se va desfasura pe distanta de 7.000 de metri, iar cea rezervata fetelor pe distanta de 3.000 de metri. Concurentii vor imbraca uniforma si vor purta pe umar genti postasesti cu o greutate de 5 kg, pentru baieti, respectiv 3 kg, pentru femei.

Marsul Factorilor Postali este o competitie profesional-sportiva, organizata anual de Compania Nationala Posta Romana incepand cu anul 1977. Pentru a ajunge sa concureze la faza finala, factorii postali trebuie sa treaca de etapa judeteana si de cea regionala. Peste o mie de salariati postali din Romania se aliniaza, an de an, la startul acestei intreceri. Primii cinci postasi si primele  trei postarite  vor reprezenta Posta Romana la Balcaniada Factorilor Postali. In decursul anilor, postasii romani si-au construit o reputatie serioasa la Balcaniada, reusind sa castige zeci de medalii de aur, argint si bronz. Editia de anul trecut a Balcaniadei, ce a avut loc in Muntenegru, a adus un loc 2 si doua locuri 3 pentru postasii romani.

Bucuresti, 06.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *