metalshow

Fatman Scoop, in exclusivitate pentru Music Channel

Vineri seara, la Music Channel ai parte de inca un interviu in exclusivitate! De la ora 23.00, emisiunea The Club il are ca invitat special pe unul dintre cei mai mari promotori ai genului hip-hop la nivel mondial, Fatman Scoop. Music Channel continua seria de interviuri in exclusivitate. Dupa Gotan Project, acum a venit randul lui Fatman Scoop. Prezent pentru prima data in Romania pentru a sustine un concert, artistul a vorbit cu Vj Raru despre colaborarile sale, despre hip-hop-ul zilelor noastre, dar si despre criza din SUA.

Mentinandu-se in avangarda muzicii hip-hop internationale de mai bine de cinci ani, Fatman Scoop a devenit cunoscut pentru colaborarile avute cu artisti precum Jay-Z, Faith Evans, Mariah Carey, Missy Elliott, Timbaland, Busta Rhymes, Cypress Hill, Janet Jackson, Wyclef Jean, Whitney Houston etc.

Artistul american a semnat coloanele sonore ale unor productii cinematografice de succes, printre care Scary Movie 4 (cu Leslie Nielsen si Michael Madsen) si Take The Lead (cu Antonio Banderas).

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *