free download 78 travel guides written by experts

Fata, interfata, cum sa fiu cea mai frumoasa?

Afla raspunsul de la www.elmiplant.ro!

Vreti sa stiti ce fel de ten aveti, dar nu aveti timp sa mergeti la cosmetica? Vreti sa aflati, repede si sigur, ce produse ar trebui sa folositi ca sa fiti frumoase si sanatoase? Simplu! Intrati pe net, accesati www.elmiplant.ro si aflati ce tip de ten aveti, cum ar trebui sa-l ingrijiti si ce produse ar trebui sa folositi. Pe noul site al companiei Elmiplant gasiti un chestionar in urma caruia puteti afla totul despre tenul dumneavoastra. Si chiar ceva mai mult! Veti descoperi produsele care vi se potrivesc! Si, daca vreti, le puteti comanda online.

www.elmiplant.ro te consiliaza ce si cum sa alegi, dar te si ajuta sa intelegi ce contine si cum actioneaza un produs cosmetic. Ai tot auzit de acidul hialuronic, de complexul sericin Q sau de colagenul marin, dar nimeni nu s-a obosit sa-ti explice ce sunt si cum actioneaza asupra pielii tale. Consultând noul site Elmiplant vei afla care sunt principiile active ale produselor cosmetice pe care le folosesti, cum si de ce au darul de a te face mai frumoasa si mai sanatoasa. Poti sa pui intrebari specialistilor companiei, poti sa-ti publici pe site opinia, poti sa te abonezi la newsletterul Elmiplant. Si, daca te tenteza, poti sa incepi chiar o mica afacere devenind distribuitor al produselor Elmiplant.

Noua interfata a siteului companiei Elmiplant pastreaza clasificarile clasice ale produselor, dupa destinatie sau dupa marca, dar aduce si o multime de lucruri noi, care te vor ajuta sa-ti raspunzi mai repede la intrebarea: Cum sa fii cea mai frumoasa? Ai acum un excelent consilier pentru un look de milioane! Si www.elmiplant.ro a avut, la rândul lui, nevoie de un consilier ca sa arate asa de bine! Si l-a gasit la Openmind Concept!

Bucuresti, 1.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *