bucharest tech week 2021

Fata in fata cu presa

Pe 19 iunie, Evensys si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli organizeaza la JW Marriott Bucharest Grand Hotel editia finala  a seminarului de PR  “Fata in fata cu presa”, o ultima ocazie de a intelege cum functioneaza mecanismul unei gestionarii eficiente si productive a interactiunii mass-media-om de PR.

Mecanismul va fi prezentat atat din perspectiva relatiilor publice, oferita de specialistii de la Nicola Porter Novelli, cat si din cea jurnalistica, furnizata de cunoscutul Robert Turcescu.

Ultima editie va respecta desfasuratorul celor doua editii precedente: training specializat de-o zi, concentrat pe parcursul a cinci sesiuni si cu o audienta restransa, de maxim 25 de participanti, formata din specialisti in relatii publice atat din companii romanesti, cat si internationale.

Robert Turcescu si specialistii de la Nicola Porter Novelli vor puncta pentru ultima data aspectele importante pe care un PR-ist nu trebuie sa le omita atunci cand se afla “fata in fata cu presa”: cum se concepe si transmite un mesaj relevant pentru jurnalisti, cum poate comunicarea non-verbala deveni un atu intr-un interviu sau cat de importanta este evaluarea ca instrument de ajustare a raporturilor de comunicare cu presa- ca exemplu va fi discutata matricea de evaluare Reputation Vector TM.

Nu in ultimul rand, se va vorbi despre ce ii deranjeaza si ce apreciaza jurnalistii in interactiunea cu oamenii de PR , sau mai pe scurt, despre studiul “Agenda presei”, iar la final, Robert Turcescu propune o scurta demonstratie despre cum se poate transforma o confruntare cu presa intr-o colaborare: criza si analiza prestatiei in cazul simularii unei potentiale crize in fata camerelor TV.

"Primele doua editii au fost destul de diferite una de celalta. Doar si pentru faptul ca participantii reprezentau industrii cu abordari specifice sau proprii ale campaniilor de relatii publice. A fost un seminar plin de insight-uri din viata de zi cu zi pe care altfel nu le poti obtine. Ne-am pastrat in linia concretetii si a instrumentelor practice de aplicat "chiar de a doua zi" si se pare ca asta e abordarea castigatoare” a fost concluzia  Mihaelei Nicola, managing director, Nicola Porter Novelli, dupa cea de-a doua editie a seminarului desfasurata in data de 5 iunie.

“Fata in fata cu presa” este primul eveniment organizat sub egida Evensys Seminars, o noua divizie a Evensys Consult ce isi propune sa dezvolte creativ training-uri si workshop-uri pe teme de actualitate din domenii dinamice de activitate, alaturi de specialisti cu experienta si companii cu recunoastere pe piata”, a spus Dana Dumitrescu, managing partner, Evensys.

Mai multe informatii despre seminarul “Fata in fata cu presa” si temele abordate la ultima editie pot fi gasite la adresa www.prforum.ro/seminar/.

Bucuresti, 15.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *