free download 78 travel guides written by experts

Fata cu chip de portelan vine la “Drept la Tinta”

Anastasia Shpagina – un personaj viu de desene animate

Anastasia Shpagina, o tanara din Ucraina devenita celebra in toata lumea pentru chipul ei de portelan, vine pentru prima data in Romania. Miercuri, 24 octombrie, veti afla povestea ei intr-o editie speciala a emisiunii “Drept la Tinta”, prezentata de Oana Roman, incepand cu ora 16.45, la Kanal D.

“Sunt nerabdatoare sa o cunosc pe Anastasia Shpagina, un personaj din basme, un fel de «Tinker Bell» vie. M-a impresionat foarte tare cand am vazut filmarile si fotografiile ei, mi se pare incredibil cum un om reuseste o astfel de transformare. Miercuri, 24 octombrie, intr-o editie speciala a emisiunii «Drept la Tinta», vom afla impreuna cum se machiaza si cum reuseste Anastasia sa se transforme intr-o papusa vie”, ne-a declarat Oana Roman.

Despre Anastasia Shpagina

Cu ochii enormi, sticlosi, cu parul rosu si cocheta, ucraineanca Anastasia Shpagina pare desprinsa dintr-un desen animat japonez. Are 19 ani, 1,58 m inaltime si 38 de kilograme. Pentru a-si realiza machiajul impecabil, tanara s-a inspirat din animatii pe calculator, care au un succes fenomenal in Japonia. Pentru a arata ca scoasa din cutie, Anastasia petrece aproximativ 30 de minute in fata oglinzii.

Nu ratati miercuri, 24 octombrie, o editie speciala “Drept la Tinta” prezentata de Oana Roman, incepand cu ora 16.45, la Kanal D.

Despre Kanal D

Kanal D Romania este parte din Dogan Media International – subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piata de media in Turcia. DYH are in portofoliu sau: cela mai importante cotidiene din Turcia printre "Milliyet" si "Fanatik", cele mai vizionate posturi TV (printre care Kanal D si CNN Turk), numeorase statii radio si case de productie audio, video si print.

Bucuresti, 23.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *