free download 78 travel guides written by experts

“Fata care gateste cu flori”

si alte personaje de poveste va asteapta azi, "In tara minunilor", la TVR 2 si TVR+

În această săptămână, Dana şi Florin de la Hi-Q vă aduc noi motive pentru a evada, împreună, „În Ţara Minunilor” (joi, 12 decembrie, de la ora 20.10 la TVR 2). Aici îi aşteaptă pe telespectatori alte poveşti şi personaje adevărate – dar minunate – care ne vor călăuzi, cu ochii închişi, până la Londra, alături de care vom găti cu flori şi împreună cu care vom avea momente de destindere prin poezie, muzică şi… terapii tibetane.

Primul invitat al acestei ediţii este Florin Georgescu, biciclist pasionat care, în ciuda faptului că este nevăzător, a pedalat până la Londra, alături de un prieten. Alături de el, Dana şi Florin vor sta de vorbă cu fata care găteşte cu flori, cu un invitat special, muzician şi terapeut, care dă lecţii de fericire ajutându-se de nişte instrumente foarte speciale, dar şi cu alpinista care aduce “seminţe de fericire” printr-un stil de viaţă alternativ. Ca lista invitaţilor să fie cât mai surprinzătoare, telespectatorii îi vor cunoaşte în această ediţie şi pe doi dintre cei care au avut curajul să declare, la TVR 2, că “În doi e mai bine”, dar şi pe cei care au înfiinţat la Ariceşti, încă din 1992, cea mai inedită fermă din România: “Ferma pentru Copii”.

Momentele muzicale vor fi susţinute, aşa cum v-aţi obişnuit „În Ţara Minunilor”, de Hi-Q şi de invitaţii acestei ediţii, trupa Deepcentral.

Şi, ca de fiecare dată, pentru a încheia într-o notă optimistă periplul telespectatorilor „În Ţara Minunilor”, finalul emisiunii aparţine echipei de la TimesNewRoman care vine cu cele mai haioase ştiri ale lor din această săptămână: aplicaţia Facebook ce permite utilizatorilor să descarce mâncarea postată de alţii, premiera mondială a cuplului format dintre un ardelean şi o olteancă, noul proiect muzical al Paulei Seling cu Tudor Chirilă, precum şi despre căruţa sport inventată de români, la care caii se înhamă la spate!

Nu pierdeţi invitaţia TVR 2 din această săptămână de a păşi joi, de la 20.10, „În Ţara Minunilor” – cu adevărat minunată!

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *