free download 78 travel guides written by experts

Fat Joe şi Lil Jon

vor fi moderatorii Pimp My Ride International

Greii hip-hopului şi-au pus în gând să străbată Europa o dată cu lansarea Pimp My Ride International, în această toamnă

Star-ul rap Xzibit este cel care a declanşat moda Pimp My Ride în Statele Unite. Este rândul MTV International să îşi asigure un succes răsunător, anunţând cea mai trăznită combinaţie posibilă. Senzaţionalul rapper Fat Joe îi va sta alături lui “King of Crunk” – Lil Jon, în cadrul mult aşteptatei lansări Pimp My Ride International din această toamnă. Această colaborare promite să fie mai incendiară decât oricare alta pusă la cale de către MTV până acum.

Emisiunea Pimp My Ride, este difuzată pe postul MTV România, în fiecare marţi, începând cu ora 15:00 şi duminică începând cu ora 10:00. Având-ul ca maestru de ceremonii pe X-zibit, alături de echipa lui şi peste alţi 20 de oameni înnebuniţi după şofat şi după autovehicule, aceştia transformă orice maşină veche într-o bijuterie, iar în final o fac să arate atât de bine încât îţi taie respiraţia şi te face să o visezi până şi noaptea.   

Ducând mai departe moştenirea lăsată de fratele cel mare, Pimp My Ride International ne va aduce pe tavă transformarea automobilelor europene din ”tinichele” în magneţi de atras priviri, pe patru roţi.

Cunoscut drept o adevarată forţă printre cei din breasla hip-hop, Fat Joe şi-a pus de mult amprenta în lumea muzicii, a filmului, a hainelor şi a culturii urbane. Având un success răsunător  din Bronx şi până în New York, Fat Joe şi-a lansat albumul de debut “Represent” în 1993, prin casa de discuri Relativity Records. Saltul făcut de rapp-er a fost unul uriaş şi, în ultimii ani, a fost catapultat în topul elitei hip-hop, colaborând cu staruri R&B precum R. Kelly, Nelly, J. Lo sau Ashanti. Prezenţa lui impunătoare va propulsa cu siguranţă Pimp My Ride International în pole position peste tot în Europa.

Lil Jon este unul dintre cei mai în vogă artişti şi producători. Supranumit “King of Crunk” al Atlantei, el a adus publicului doza personală de hip-hop prin hit-uri precum “Get low” sau “Lovers and Friends”. Hit-urile rapper-ului sunt instantaneu adoptate în cluburi, iar albumele lui se vând în peste 6 milioane de copii în întreaga lume. În calitate de producător, Lil Jon a creat hit-uri pentru artişti ca Usher sau Ciara, revoluţionând sound-ul hip-hop. Energia şi entuziasmul acestuia vor pune cu siguranţă “jar pe cărbunii“ Pimp My Ride international.

Dacă Pimp My Ride, emisiunea din Statele Unite, face o echipă excelentă cu West Coast Custom, Pimp My Ride International îi va avea colaboratori pe cei de la All Staff Garage, pentru a transforma toate automobilele în maşini de vis. Reputaţia pe care o au pentru talentul lor remarcabil în design auto le-a adus recunoaşterea internaţională, o arie întreagă de clienţi si o mulţime de premii peste tot în Statele Unite.

 Despre MTV International

Reţeaua MTV International include brand-urile de media MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Paramount Comedy, Game One şi FLUX, care pot fi
receptate de peste 429 milioane de telespectatori în 169 de ţări, în 22 de limbi. Compania deţine acţiuni în arii de interes precum media digitale, publicaţii, home video, radio-uri, case de producţie, şi două divizii de film –  MTV Films şi Nickelodeon Movies. MTV Network este o divizie a Viacom International Inc.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *