free download 78 travel guides written by experts

Fashiondays.ro, unicul club exclusivist de shopping din Romania

Fashiondays.ro, singurul magazin online din Romania creat pe conceptul unui club exclusivist de shopping, s-a lansat pe 1 iunie. Site-ul ofera doar propriilor membri acces la colectiile in editie limitata ale celor mai apreciati designeri si ale celor mai cunoscute brand-uri internationale, la preturi cu discount-uri de pana la 80%.

Lista viitoarelor campanii de discount promovate prin intermediul site-ului cuprinde branduri precum: Tommy Hilfiger, Victoria’s Secret, Calvin Klein, Lacoste, Diesel, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty, Energy, Guess, GAP, Adidas, Dolce & Gabbana, s.a.

Site-ul are la baza un concept de promotii active pentru o perioada de cateva zile, oferite exclusiv membrilor clubului. Accesul in cadrul cublului este gratuit si se face doar pe baza de invitatie insa, in mod exceptional, cu ocazia lansarii, Fashion Days ofera acces fara invitatie pentru 100 de persoane.
Pentru a va crea cont pe FashionDays.ro accesati site-ul www.fashiondays.ro/100 si introduceti codul: exclusiv.

Fashion Days reprezinta o experienta ce va revolutiona shopping-ul online de fashion din Romania prin colectiile oferite, servicii si preturi.

Clubul de shopping s-a bucurat de succes atat in randul celor pasionati de cumparaturi online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, cat mai ales in mediul corporate, ca urmare a promovarii acestui concept in cadrul pachetului de beneficii oferit de companiile care doresc sa motiveze intr-un mod original angajatii.

Bucuresti, 19.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *