metalshow

Fashion Show Plaza Romania – Bucuresti 2014

Cel mai spectaculos Fashion Show al capitalei: Plaza Romania lanseaza colectiile toamna – iarna 2014 – 2015! Miercuri, 24 septembrie, incepand cu ora 19:00, in incinta mall-ului Plaza Romania, esti invitat sa participi la cel mai spectaculos show din lumea modei bucurestene, marca "Style-Up".

Branduri cu traditie in Romania, dar si in intreaga lume, precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, Sephora si Yves Rocher, isi vor prezenta noile colectii toamna – iarna, in exclusivitate, pe podiumul Plaza Romania.

Lasa-te surprins!

Pentru ca toamna aceasta se poarta, in primul rand, evenimentele pe care nu le vei uita niciodata, Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de moda, iti promite o seara inedita, cu numeroase surprize, in spiritul show-urilor de moda de la Paris, Milano, Londra, New York.

Pe podiumul din Plaza Romania vor defila, alaturi de manechine profesioniste, vedetele Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilies si Adrian Nartea.

Intr-un decor pe masura, starurile autohtone vor fi ambasadorii noilor colectii internationale. Vino la Plaza Romania pe 24 septembrie si vei avea ocazia sa le intalnesti intr-o ipostaza mai putin cunoscuta: cea de modele, pe catwalk.

Nu rata intalnirea cu Andreea Balan, renumita deja pentru spectacolele extrem de antrenante, care da startul colectiilor de toamna – iarna cu un concert pe care nu il vei uita.

Gazda intregului eveniment, nimeni alta decat Ilinca Vandici, te asteapta sa iei parte, alaturi de ea, la cel mai surprinzator Fashion Show al anului.

Evenimentul marcheaza lansarea colectiilor toamna – iarna 2014 – 2015 in magazinele din Plaza Romania si face parte dintr-o serie de activitati special destinate celor pasionati de moda, shopping, diversitate; un eveniment creat pentru cei care stiu ca stilul este prima carte de vizita a tuturor.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala de Facebook Plaza Romania sau pe site-ul plazaromania.ro.

Bucuresti, 17.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *