free download 78 travel guides written by experts

„Fashion Police” – editia cu nr. 100 vine sambata, 1 decembrie, la ora 23.00, numai la E

Joan, Giuliana, Kelly și George sărbătoresc episodul cu nr. 100,
într-o ediție specială a emisiunii FASHION POLICE, în care vom urmări imagini inedite, propriile greșeli vestimentare ale prezentatorilor și glumele surprinzătoare ale lui Joan!

Ajunși la ediția cu numărul 100 a emisiunii Fashion Police, în care analizează până în cele mai mici detalii aparițiile publice și ținutele vedetelor de pretutindeni, celebrii prezentatori de la E! sunt mai amuzanți, îndrăzneți și imprevizibili ca niciodată! Show-ul care pune sub lupa specialiștilor în modă tot ce ceea ce este lăudabil, de nepurtat sau scandalos vine, sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 23.00, numai la E!, cu o ediție specială, care își va ține fanii cu sufletul la gură.

În fiecare săptămână, show-ul Fashion Police îi aduce laolaltă pe Joan Rivers, Giuliana Rancic, Kelly Osbourne și George Kotsiopoulos, care trec în revistă cele mai importante apariții din lumea modei, fie că vorbim despre ținute care merită aplaudate sau despre gafe monumentale. Premiere cinematografice, petreceri, ceremonii de decernare a premiilor, concerte, simple apariții cotidiene și, practic, orice eveniment însoțit de un covor roșu sunt ocazii pentru a analiza stilul participanților, din punct de vedere al modei de astăzi. Celebrul cvartet de specialiști disecă, până în cele mai mici detalii, aceste apariții în lumina reflectoarelor și, de data aceasta, la ediția aniversară cu numărul 100, atmosfera va fi una de sărbătoare în studioul Fashion Police!

Având un drum plin de succes, cu audiențe din ce în ce mai bune, de la o ediție la alta, show-ul și-a extins durata la o oră, la începutul lui 2012, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor: ratinguri din ce în ce mai mari. Pe parcursul edițiilor precedente, Fashion Police a avut, ca invitați, o mulțime de celebrități, printre care: Kimora Lee Simmons, Katey Sagal, Adam Lambert, Kate Walsh, Sasha Alexander, Kylie Minogue, Amare Stoudamire, Padma Lakshmi, Betsy Brandt și mulți alții.

Cea de-a 100-a ediție Fashion Police va îndrepta lumina reflectoarelor către cei patru prezentatori ai emisiunii, care își vor aminti propriile gafe vestimentare! Show-ul va avea o rubrică specială, "Wheel of Fash-holes", care va genera noi subiecte de discuție referitoare la greșelile de stil ale vedetelor. De asemenea, cei patru prezentatori se vor delecta cu jocul “Guess The Dress”, în care vor avea numai 30 de secunde pentru a descoperi identitatea unei vedete în funcție de ținuta pe care o afișează.

Momente comice inedite, bâlbe ale prezentatorilor și alte secvențe pline de surprize din edițiile precedente ale emisiunii vor contribui la un episod cu totul special, în care cele patru gazde vor face un adevărat show. Cât despre spumoasa Joan Rivers, ale cărei comentarii acide sunt un adevărat deliciu, este de la sine înțeles că se va întrece pe ea însăși!

Nu uitați: ediția cu numărul 100 a emisiunii Fashion Police vine numai la E! sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 23:00!

Despre Fashion Police

Fashion Police este produs de Comcast Entertainment Studios. Producători Executivi: Lisa Bacon, Melissa Rivers, Jay James și Gary Snegaroff.

Bucuresti, 27.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *