free download 78 travel guides written by experts

Fashion Days, premiata cu bronz

pentru performantele in logistica si operatiuni de catre Asociatia Europeana de Logistica

Pentru prima datã o companie cu centrul logistic în România este premiatã cu bronz la competiția European Gold Medal in Logistics & Supply Chain 2015 – Project of the Year, 2015. Premiul oferit de cãtre Asociația Europeanã de Logisticã reprezintã o recunoaștere a performanțelor atinse în logisticã și operațiuni în ultimii 3 ani de cãtre Fashion Days.

"Suntem onorați de primirea acestui premiu și foarte mândri de realizãrile noastre care au primit recunoașterea unui prestigios juriu european. Toate aceste realizãri și proiecte inovatoare provin din dorința noastrã de a oferi clienților noștri din Europa Centralã și de Est servicii de cea mai înaltã calitate", a declarat Paul Copil, Head of Operations CEE Fashion Days.

Proiectul Fashion Days – Logistics & Operations with style” a prezentat următoarele inițiative operaționale:
· Reducerea timpului de livrare a comenzilor cãtre clienți prin stabilirea unui parteneriat strategic în toate țãrile din Europa Centralã și de Est cu o singurã companie de curierat – DPD.
· Creșterea vitezei de procesare a comenzilor cãtre clienți și eliminarea erorilor prin instalarea unei linii automatizate de procesare.
· Creșterea numãrului de produse din stoc cu menținerea unor costuri operaționale reduse, capacitatea de stocare fiind maritã prin implementarea unor concepte de „smart storage”.

Mai mult, echipa a avut în vedere și reducerea semnificativă a costurilor de livrare, gestionarea unitară a încasărilor ramburs în șase monede locale, urmărirea prin sistemul track&trace a fiecărui colet în parte și introducerea unui sistem interactiv de notificare a livrărilor către clienții Fashion Days.

Competiția European Gold Medal in Logistics & Supply Chain este organizatã de Asociația Europeanã de Logisticã, o organizație formatã din peste 30 de organizații naționale din Europa, care are drept scop premierea celor mai bune proiecte si inițiative din industria de logisticã și supply chain, proiectele înscrise în concurs fiind jurizate mai întâi la nivel național. Proiectul Fashion Days a fost finalist la categoria Logistics & Supply Chain, alãturi de alte cinci proiecte europene reprezentate de Bosh, Nestle&Pepsico, SONAE, Grupo Cofares și BSL Cargo.

Bucuresti, 29.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *