free download 78 travel guides written by experts

Farmec SA Cluj Napoca comunica prin V+O Communication Romania

De la începutul lunii aprilie, compania Farmec comunică prin V+O Communication. Noua agenţie gestionează integral contul de relaţii publice, oferind servicii de comunicare corporate şi de brand pentru toate produsele din portofoliul companiei.

„Am ales V+O Communication ca agenţie de relaţii publice pentru că am fost convinşi de viziunea strategică, înţelegerea în profunzime a pieţei şi nu în ultimul rând de pasiunea echipei de proiect. Suntem încrezători că acest parteneriat va contribui la consolidarea şi dezvoltarea brandurilor Farmec”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec SA.

V+O furnizează servicii de relaţii cu presa, comunicare corporate, comunicare de brand pentru produsele cosmetice şi de îngrijire şi pentru produsele de curăţenie, gestiunea crizelor şi a situaţiilor speciale, concepţie şi coordonare de evenimente speciale.

„Colaborarea cu Farmec reprezintă pentru V+O oportunitatea de a lucra pentru cel mai mare producator local de produse cosmetice, o companie cu tradiţie îndelungată pe piaţa românească şi cu un portofoliu de mărci extrem de generos. Ne bucură încrederea acordată de către Farmec şi ne motivează să ţintim obiective ambiţioase în acest parteneriat”, a declarat Lori Vişa, General Manager V+O Communication România.

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *