free download 78 travel guides written by experts

Farmec hollywoodian cu noile bijuterii PANDORA

Îmbinând arta tradițională a bijutierilor şi designul modern, PANDORA continuă să inoveze odată cu noua COLECŢIE DE IARNĂ 2015, care cuprinde bijuterii din materiale veritabile, finisate manual, demne de un adevărat star de la Hollywood.

Explorând noi metode folosite în crearea bijuteriilor fine și găsind echilibrul perfect între tehnică și meșteșugul bijutierilor, PANDORA regândește talismanul clasic pentru iarnă într-unul cu formă rotundă. Prinse în argint 925 cu decupaje în formă de inimi, cristalele colorate multifațetate sunt înconjurate de zirconiu cubic sclipitor. Combină noile talismane inovatoare cu una dintre brățările PANDORA Moments din argint 925, aur de 14k sau piele.

Adaugă o notă rafinată, ce aminteşte de glam-ul vechiului Hollywood, şi poartă cerceii în formă de picătură ai acestui sezon, creaţi din aur de 14k sau argint 925, cu cristale faţetate şi împodobiţi cu o piatră de zirconiu cubic strălucitor. Sau alege unul sau mai multe dintre inelele cu tăieturi clasice ale pietrelor, pentru a da ţinutei tale o eleganţă atemporală.

Exprimă-ţi stilul şi personalitatea cu PANDORA şi alege bijuteria care te reprezintă şi care îţi completează perfect orice ţinută.

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *