free download 78 travel guides written by experts

Farmec continuă dezvoltarea și devine partener eMAG, produse din portofoliu fiind disponibile acum pe Marketplace

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a devenit, începând cu luna decembrie 2018, partener eMAG, prin listarea ofertei de produse cosmetice în platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul se înscrie în demersurile companiei clujene de dezvoltare, extindere și creștere a vizibilității și accesibilității online pentru produsele Farmec.

Astfel, din decembrie 2018, prin platforma eMAG Marketplace, consumatorii beneficiază de noi game extinse și variate de produse premium, precum Gerovital Beauty, Gerovital Luxury, Gerovital Premium Care şi Gerovital Derma+.

„Farmec este una dintre companiile cu cel mai complex şi valoros portofoliu multibrand, iar prin parteneriatul cu eMAG ne propunem să le facilităm consumatorilor noștri accesul la produsele lor preferate. Suntem încântați de această nouă colaborare, pe care intenționăm să o dezvoltăm. În 2019, urmează listarea produselor Farmec şi Gerovital în Marketplace-urile eMAG Bulgaria și Polonia. Ne dorim să accesăm noi piețe de desfacere, deoarece sectorul pe care îl reprezentăm este foarte concurențial, dar aflat în plină ascensiune. Deținem unul dintre cele mai puternice și solide portofolii multibrand, susținut de tradiția și performanța tuturor brandurilor, iar disponibilitatea produselor prin platforma eMAG reprezintă un pas înainte în dezvoltarea brandului”, a declarat Codrean Pop, Director Vânzări Farmec.

Farmec parteneriat eMAG

„Salutăm venirea Farmec, un brand românesc cu tradiție, pe eMAG Marketplace și sperăm ca acest lucru să stimuleze și alți antreprenori locali să vină pe platformă, contribuind astfel la dezvoltarea antreprenoriatului în România. eMAG Marketplace susține peste 14.500 de companii, oferindu-le acces la o piață de peste 500.000 de vizitatori unici, în fiecare zi”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Produsele Farmec vor beneficia de prețuri avantajoase, servicii impecabile de livrare și de transport gratuit pentru comenzile care depășesc pragul minim de 159 de lei. De asemenea, promoțiile cu reduceri de preț active disponibile până acum doar pe platforma online www.farmec.ro, precum campaniile săptămânale cu 9 produse la reducere, vor fi disponibile și pe platforma eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *