free download 78 travel guides written by experts

Farmaciile DONA lanseaza o unitate noua la Cluj-Napoca

• Primii clienţi pot participa la Tombola Sănătăţii, concurs cu 600 de premii
• Clujenii sunt aşteptaţi în farmacie cu preţuri competitive şi servicii medicale gratuite

Locuitorii oraşului Cluj-Napoca au la dispoziţie o nouă farmacie DONA în oraş. Aflată pe strada Str. lon Meşter, nr.5, parter, scara 3, ap.78, cea de-a şasea unitate din oraş permite accesul clienţilor la un portofoliu extins de medicamente şi produse destinate sănătăţii.

Cu ocazia deschiderii, noua unitate DONA din Cluj-Napoca vine în întâmpinarea clienţilor cu peste 600 de premii. La Tombola Sănătăţii, organizată în interiorul unităţii în perioada 21-27 februarie, pot participa clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei. Aceştia vor putea câştiga un televizor, o bicicletă de cameră, o biciletă pentru copii, cupoane de reducere valabile în Farmaciile DONA sau vouchere pentru viitoarele cumpărături şi multe alte premii atractive. Totodată, lângă unitatea nou deschisă, va fi amplasat un cort unde locuitorii oraşului vor putea măsuta gratuit tensiunea arterială.

Noua farmacie din Cluj-Napoca este deservită de farmacişti profesionişti, pregătiţi să ajute pacienţii cu sfaturi şi recomandări specializate. În farmacia nou deschisă, pacienţii asiguraţi în cadrul sistemului public de asigurări de sănătate beneficiază, prin prezentarea unui card de fidelitate Farmaciile Dona şi a unei reţete compensate, de produsele de care au nevoie, dacă acestea sunt pe lista aflată în fiecare unitate DONA, fără a mai fi necesară achitarea unei diferenţe de preţ. Oferta, valabilă până la 31 martie 2014, face parte din campania “1000 de medicamente gratis” şi se adresează pacienţilor care au nevoie de produse pe bază de prescripţie medicală şi de produse dedicate afecţiunilor cronice.

“În topul priorităţilor noastre stă nevoia medicală a clienţilor. De aceea, ca abordare strategică, urmărim să asigurăm în primul rând cel mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor cu prescripţie medicală şi a celor pentru afecţiunile cronice din piaţă. Vrem să rămânem în continuare recunoscuţi ca farmacia unde tratamentele majore şi vitale sunt disponibile pe rafturi”, transmit reprezentanţii Farmaciile DONA.

Farmaciile DONA înseamnă o reţea de peste 220 de unităţi.

Bucuresti, 24.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *