free download 78 travel guides written by experts

Farmaciile DONA lanseaza a treia unitate la Targu-Mures

• Primii clienţi pot participa la Tombola Sănătăţii, concurs cu peste 500 de premii
• Surprize pentru copii, de 1 iunie, la DONA

Locuitorii oraşului Târgu-Mureş au la dispoziţie o nouă farmacie DONA în oraş. Aflată pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 180, cea de-a treia unitate din oraş permite accesul clienţilor la un portofoliu extins de medicamente şi produse destinate sănătăţii.

Cu ocazia deschiderii, noua unitate DONA din Târgu-Mureş vine în întâmpinarea clienţilor cu peste 500 de premii. La Tombola Sănătăţii, organizată în perioada 1-7 iunie, pot participa clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei. Aceştia vor putea câştiga un televizor, o bicicletă pentru adulţi, o bicicletă pentru copii, tensiometre şi termometre, cupoane de reducere valabile în Farmaciile DONA sau vouchere pentru viitoarele cumpărături şi multe alte premii atractive. Totodată, lângă unitatea nou deschisă, va fi amplasat un cort, unde locuitorii oraşului îşi vor putea măsura gratuit tensiunea arterială.

În plus, de Ziua Copilului, în cortul amplasat lângă farmacie se vor desfăşura o serie de activităţi pentru cei mici, alături de un animator: modelare de baloane, face-painting şi multe alte surprize.

Noua farmacie din Târgu-Mureş este deservită de farmacişti profesionişti, pregătiţi să ajute pacienţii cu sfaturi şi recomandări specializate. În farmacia nou deschisă, pacienţii asiguraţi în cadrul sistemului public de asigurări de sănătate beneficiază, prin prezentarea unui card de fidelitate Farmaciile DONA şi a unei reţete compensate, de produsele prescrise, fără a mai fi necesară achitarea unei diferenţe de preţ, dacă acestea se regăsesc în campania “1.000 de produse gratis”. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2014, cu posibilitatea de prelungire.

“În topul priorităţilor noastre stă nevoia medicală a clienţilor. De aceea, ca abordare strategică, urmărim să asigurăm în primul rând cel mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor cu prescripţie medicală şi a celor pentru afecţiunile cronice din piaţă. Vrem să rămânem în continuare recunoscuţi ca farmacia unde tratamentele majore şi vitale sunt disponibile pe rafturi”, transmit reprezentanţii DONA.

Farmaciile DONA înseamnă o reţea de peste 230 de unităţi.

Bucuresti, 30.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *