Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fapte bune facute profi, final de campanie. Iată clasamentul final

Săptămâna aceasta s-a încheiat campania CSR Fapte bune făcute profi în cadrul căreia șase ONGuri și-au mobilizat susținătorii pentru a-și adjudeca o parte cât mai mare din cei 1.500.000 lei dăruiți de Profi. Proiectele acestor organizații privesc domeniile educație, sănătate, mediu, cultură și social.

“Din 2011, magazinele Profi contribuie constant la mai binele comunităților din jurul lor prin campanii care ne propunem să răspundă cât mai bine nevoilor din societate,” a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food. “Felicit ONGurile participante pentru felul în care cunosc problemele oamenilor și ajută la atenuarea lor, acum și cu ajutorul contribuției noastre.”

Fapte bune facute profi, final de campanie

În urma numărării punctelor pe care clienții le-au direcționat către fiecare proiect votând la infochioscurile din magazine sau accesând de acasa site-ul Profi dedicat acestui proiect, a rezultat urmatorul clasament:

Educând o generație, schimbi viitorul țării – (Asociatia Îngeri pentru Suflete) – 47.78% din voturi, reprezentand 716,685.26 lei

Hidroterapia schimbă vieți – (Asociația Școala Mamei Junior) – 18.48% din voturi, reprezentand 277,204.35 lei
Nu lăsăm pe nimeni în urmă – (Asociația Blondie) – 16% din voturi, reprezentand 240,010.94 lei
Ambulanța pentru Monumente – (Asociația Monumentum) – 8.29% din voturi, reprezentand 124,294.54 lei
Viitor cu păduri, fără viituri – (Asociația Viitor Plus) – 5.14% din voturi reprezentand 77,098.67 lei
Schimbă destinul unui refugiat – (Fundația Consiliul Național Român pentru Refugiați – CNRR, și Asociația LOGS) – 4.31% din voturi, reprezentand 64,706.23 lei

“Acest rezultat al campaniei Fapte bune făcute profi ne onorează și ne responsabilizează în același timp,” a declarat Alexandra Timar, Președintele asociatiei Îngeri pentru Suflete. “Mii de oameni au dorit să sprijine copiii din medii defavorizate să meargă la școală, să aibă un viitor mai bun. Le mulțumim din suflet pentru încrederea acordată. Mulțumim Profi România pentru acest sprijin uriaș care face posibil ca 10.000 de copii din mediile defavorizate ale României să poată merge la școală beneficiind de un suport complet. Totodată, felicitari tuturor proiectelor participante la campanie. Educând o generație schimbi viitorul țării.”

Cu aproape 1500 de magazine în 681 de localități și peste 25,000 de angajați, Profi este nu doar retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România, dar și cel mai mare angajator privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *