Baby Boom Show Virtual

Fanii PLACEBO isi dovedesc inca o data fidelitatea fata de idolii lor

– biletele din Zona A sunt cele mai cerute

PLACEBO va reveni in Romania cu un nou show live ce va avea loc in data de 21 iunie in cadrul ROMEXPO.

In primele zece zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru concert, PLACEBO dovedeste inca o data ca are un fan-base puternic si fidel in Romania. Cele mai cerute bilete sunt cele de langa scena (Zona A). Pana in prezent s-au vandut mai mult de jumatate din biletele puse in vanzare la categoria Zona A.

Concertul PLACEBO de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al viitorului album, ocazie cu care va fi prezentat fanilor noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a inlocuit pe tobarul Steve Hewitt in 2007. Turneul european va debuta in luna mai si are deja programate concerte la cele mai importante festivaluri ale verii precum: Rock Am Ring – Germania, Rock Werchter – Belgia, NovaRock – Austria, Open’er – Polonia sau Pinkpop in Olanda.

PLACEBO va lansa in luna iunie cel de-al sase-lea album de studio, un album mult mai accesibil publicului larg, cu o pregnanta tenta pozitiva si care a fost produs de un nume sonor al scenei de rock alternativ internationala – David Bottrill. Bottrill si-a mai pus amprenta pe alte cateva productii de marca cum ar fi: Tool (Ænima, Salival si Lateralus), Silverchair (Diorama) sau dEUS (The Ideal Crush).

Biletele pentru concertul PLACEBO din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A – in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele pot fi procurate online la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control, Fabrica si Fire.

Concertul PLACEBO din 21 iunie 2009 este produs de One Event.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu
www.placeboworld.co.uk
www.myspace.com/placebo
www.event.mu

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *