free download 78 travel guides written by experts

Familia lui Leonard Doroftei se mareste cu un nou membru

Vezi ce cadou surpriză a primit la Gabi Firea Show!

Astăzi, de la 13.30, îndrăgitul sportiv Leonard Doroftei va fi întâmpinat cu fel de fel de surprize deosebite într-o ediţie de senzaţie la Gabi Firea Show! Pentru că este un mare iubitor de animale, echipa emisiunii a pregătit pentru celebrul invitat un cadou pe care, cu siguranţă, Leonard Doroftei îl va primi cu mare bucurie. Cum va reacţiona sportivul când va afla că familia sa se măreşte cu un nou membru, un căţel foarte simpatic şi jucăuş, rămâne de văzut într-o nouă ediţie “Gabi Firea Show”.

Aceasta nu este însă singura surpriză pe care îndrăgita prezentatoare a pregătit-o pentru invitatul său. Duminica aceasta, pentru Leonard Doroftei, exoticul Hawaii se mută în platoul emisiunii! Boxerul şi-a dorit foarte mult să ajungă în această destinaţie, aşa că echipa a încercat să creeze pentru el atmosfera renumitului paradis turistic. Mai mult, pentru că Leonard Doroftei ar fi vrut să facă parte din trupele speciale, vor veni la “Gabi Firea Show” o parte din trupele de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei Capitalei pentru o demonstaţie a diferitelor forme de luptă pe care le practică.

Tot duminică, Bere Gratis, Proconsul, Lavinia şi Mioara Velicu vor cânta pentru îndrăgitul sportiv, iar Iosefini le va oferi celor de acasă un moment special de iluzionism. Alături de Leonard Doroftei vor fi soţia şi copiii, dar şi prietenii săi buni, avocatul Cristian Sârbu şi Bodo, solistul trupei Proconsul.

Ce pasiuni secrete are Leonard Doroftei, cum se descurcă în rolul de tată şi cel de soţ, care îi sunt prietenii şi planurile, rămâne de văzut la “Gabi Firea Show”.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *