free download 78 travel guides written by experts

Familia Jitaru a trăit aseară bucuria unui vis împlinit la Visuri la cheie

Echipa Visuri la cheie a împlinit aseară visul familiei Jitaru de a avea o locuință complet renovată și utilată. Dacă până acum Andreea, Gabriel, Andra și Ștefania erau obișnuiți să ajute alți oameni care au nevoie, de data aceasta ei au fost cei surprinși și au rămas fără cuvinte în momentul în care au realizat că traiul lor se va îmbunătăți. În numai două săptămâni, Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, împreună cu zeci de constructori și voluntari, au făcut acest lucru posibil și au reușit să schimbe complet apartamentul unor oameni minunați.

A șaptea ediție Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.4 puncte de rating și 23.8% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6 puncte de rating și 15.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.1 milioane de români.

Un apartament complet renovat și utilat pentru o familie superbă

apartamentul familiei Jitaru dupa renovare

Misiunea echipei Visuri la cheie este să găsească oameni care merită o schimbare în bine în viața lor și să le ofere acestora șansa la un viitor frumos. Viața nu-i poate refuza pe cei care dăruiesc totul, așa că Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au mers aseară în Câmpina pentru a-i face o surpriză familiei Jitaru, o familie care, în ciuda greutăților, ajută și face tot posibilul să-i vadă pe ceilalți zâmbind. Andra, fetița cea mare, este cel mai tânăr voluntar al unei organizații caritabile din oraș, pictează icoane, le vinde, iar banii îi donează pentru a-i sprijini pe cei apropiați ei și nu numai.

Cu toate că au multe neajunsuri și probleme, cei doi părinți, Andreea și Gabi, sunt extrem de uniți, fac orice pentru a rămâne împreună și pentru a le oferi celor două fiice ale lor tot ce au nevoie, fiind un adevărat exemplu pentru ele.

Întâlnirea cu echipa Visuri la cheie a reprezentat pentru ei un moment emoționant și un motiv de bucurie. Împreună au inspectat apartamentul, au decis care sunt lucrurile pe care vor să le păstreze și au povestit despre dorințele lor. În momentul în care a început renovarea, cei patru au plecat într-o vacanță la munte, unde au avut parte de activități pe care de mult timp și-ar fi dorit să le facă. Dragoș, Adela, Alina, Omid, constructorii și voluntarii au aruncat lucrurile vechi, le-au păstrat pe cele pe care familia și-a dorit să le aibă în continuare în casă și au dat start lucrărilor de renovare.

După două săptămâni de vis petrecute împreună, Andreea, Gabi, Andra și Ștefania abia așteptau să ajungă acasă, iar transformarea locuinței i-a lăsat fără cuvinte. De acum înainte vor trăi într-o casă luminoasă, plină de căldură, cu motive și elemente care să le aducă fericire și optimism. Întregul apartament a fost gândit astfel încât să existe suficiente spații de depozitare, să nu lipsească nimic din ceea ce ar avea nevoie familia, dar să fie în același timp și foarte aerisit. Fetițele au un dormitor colorat din care nu lipsesc jucăriile, dormitorul părinților, în ciuda faptului că are o suprafață destul de mică, a fost organizat perfect și este un spațiu cald și intim. Atât în sufragerie, cât și în bucătărie au fost folosite elemente cu modele geometrice în formă de hexagon, culori tari care se completează perfect cu cele neutre, dar și cu texturile folosite pentru mobilier și decorațiuni.

Obișnuită să le facă surprize celor la care ține, Andra a făcut același lucru și pentru echipa Visuri la cheie și le-a oferit lui Dragoș, Adelei, Alinei și lui Omid câte o icoană pictată de ea, o adevărată dovadă de iubire din partea fetiței.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în localitatea Săveni, județul Ialomița, pentru a ajuta familia unui multiplu campion național și european la scrimă cadeți și juniori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *