metalshow

Familia Ilioaica a pasit aseara emotionata si cu lacrimi in ochi in noua locuinta

În numai două săptămâni, echipa Visuri la cheie a reușit o renovare plină de personalitate!

Aseară, un nou vis a devenit realitate în cea de-a doua ediție a noului sezon Visuri la cheie! O familie greu încercată de viață, cu o poveste emoționantă, a primit în numai două săptămâni o renovare completă a locuinței și șansa de a avea un trai mai bun.
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență de la 21:19, emisiunea Visuri la cheie a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 1.8 milioane de români.

Cea de-a doua ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.8 puncte de rating și 22.8% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.2 puncte de rating și 12.2% share.

Familia Ilioaica, formată din părinții Elena și Alexandru, copiii lor Ștefan și Flori și Yannis, fiul lui Flori, cel mai mic membru al familiei, au o poveste de viață extrem de emoționantă. Deși sunt foarte demni și optimiști, ei au trăit o dramă care le-a marcat existența. Ștefan s-a născut prematur, la 7 luni. De atunci au început problemele pentru el și, implicit, pentru întreaga familie. De câte ori își aduce aminte de acele momente, Elena, mama lui, este cuprinsă de emoție și durere. Din cauza faptului că a fost născut prematur, Ștefan a trebuit să stea o perioadă îndelungată la incubator. Din păcate, însă, vederea lui a fost grav afectată, deoarece ochii nu i-au fost suficient protejați de lumina puternică, iar acest lucru a dus la orbire.

De atunci, au început și greutățile pentru familie, unicul scop fiind acela de a-l face bine pe băiat. Părinții au renunțat la tot ce aveau, au vândut apartamentul în care locuiau, pentru a face rost de bani și a-l duce pe Ștefan în Rusia pentru o operație. Din păcate, tratamentele nu au reușit să-l vindece, iar drama familiei a continuat.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Ilioaica și a reușit, în numai două săptămâni, să împlinească mai multe dorințe, dar și să le ofere lucruri care să-l ajute pe Ștefan.

Pe parcursul renovării, Elena, Alexandru, Ștefan, Flori și Yannis au plecat într-o vacanță la mare, au mers la delfinariu, iar Ștefan a avut parte de o surpriză de proporții din partea lui Dragoș Bucur: cei doi au mers împreună la Clinceni pentru a sări cu parașuta și au petrecut acolo câteva ore memorabile.

După cele două săptămâni, familiei Ilioaica i-a fost prezentată noua locuință. Părinții au rămas fără cuvinte în momentul în care au văzut unde vor trăi de acum înainte și, împreună cu Dragoș, au descoperit fiecare colț al noii locuințe. Au regăsit o casă renovată și gândită de către echipa Visuri la cheie special pentru a le face celor cinci viața mai frumoasă și mai ușoară. Camerele au fost compartimentate diferit și, peste tot în casă, se regăsesc elemente care îi vin în ajutor lui Ștefan. Și grădina și spațiul de joacă pentru cel mic au fost complet refăcute. Timp de două săptămâni, Alina, Adela, Andrei și Dragoș Isăcescu au muncit cot la cot cu zeci de voluntari și constructori pentru a readuce zâmbetul pe buze membrilor familiei Ilioaica și au reușit: le-au oferit o casă exact așa cum și-o doreau.

Miercurea viitoare, de la 20:30, emisiunea Visuri la cheie revine cu o nouă poveste extraordinară de viață, cu emoții, surprize și o familie căreia îi va fi oferită o renovare completă a locuinței, dar și șansa la o viață mai bună.

Bucuresti, 01.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *