metalshow

Familia Braverman se reuneste din nou, in sezonul 4 al serialului „Numai tata sa nu fii!”,

care incepe la Diva luni, 2 noiembrie

Serialul dramatic Numai tată să nu fii!, care urmărește viața complicată a întinsei, coloratei și imperfectei familii Braverman, revine la DIVA toamna aceasta cu un nou sezon, al patrulea, care are premiera luni, 2 noiembrie, la ora 11:00. Câte un episod va fi difuzat de luni până vineri, la ora 11:00.

În debutul sezonului 4, Clanul Braverman se strânge pentru a face o poză de familie, înainte de plecarea la facultate a lui Haddie (Sarah Ramos), iar Kristina (Monica Potter), Adam (Peter Krause) şi Max (Max Burkholder) se acomodează greu cu această schimbare. În paralel, Julia (Erika Christensen) şi Joel (Sam Jaeger) se chinuie să se obişnuiască cu comportamentul noului lor băiat adoptat şi se îngrojorează în privinţa viitorului familiei lor. Recent căsătoriţii Jasmine (Joy Bryant) şi Crosby (Dax Shepard) se ceartă din cauza religiei: nu ştiu ce să-l înveţe pe Jabbar (Tyree Brown). Mark (Jason Ritter) îşi dovedeşte devotamentul pentru Sarah (Lauren Graham) schimbând o tradiţie a familiei Braverman, iar aceasta din urmă încearcă să-i arate fotografului Hank Rizzoli (Ray Romano) că e o asistentă de valoare. Amber (Mae Whitman) are un nou loc de muncă la „The Luncheonette”.

Urmăriți sezonul 4 al serialului Numai tată să nu fii!, difuzat în premieră la DIVA, începând de luni, 2 noiembrie, la ora 11:00. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, la ora 11:00.

Bucuresti, 29.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *