free download 78 travel guides written by experts

Familia ARond are copii: www.lolipop.ro

Familia ARond are din aprilie un membru junior: www.lolipop.ro, portal de shopping si discutii pentru mamici si copii. Zona de shopping gazduieste produse din categoriile Imbracaminte, Incaltaminte, Transport bebe, Jocuri si jucarii, Cadouri si pertreceri, Camera copilului. Componenta editoriala a site-ului contine articole din categoriile: Sarcina si bebe mic, Sanatate, Educatie, Distractii si timp liber, Moda copii.

www.lolipop.ro va atrage si furnizorii care nu se regasesc in zona de shopping de produse (imbracaminte, incaltaminte etc). Acestia vor putea sa isi inscrie serviciile oferite in nu mai putin de 9 categorii: Cursuri si sport, Locuri de joaca, Organizare evenimente, Coafor si frizerie, Bone si ingrijire copii, Cabinete medicale, Gradinite si crese, Scoli, Servicii curatenie,

Inca in scutece, www.lolipop.ro este deja partener la Kids Fair, cel mai nou targ dedicat copiilor si parintilor si va asteapta intre 28 si 31 mai la Vitantis Shopping Center cu multe surprize!

Despre www.lolipop.ro

www.lolipop.ro este cel mai modern ghid de shopping online pentru mamici si copii. El permite expunerea unei varietati foarte mari de oferte cu poze si preturi din toate domeniile de interes.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *