free download 78 travel guides written by experts

“Falco”, serialul politist care a atins audiente uriase in Franta, vine pe AXN Black

AXN BlackPremiera serialului va avea loc luni, 10 noiembrie, de la ora 22:55, pe AXN Black!

Bucureşti, 30 octombrie 2014: Serialul polițist „Falco”, una dintre cele mai apreciate producții franceze ale ultimilor ani, va fi difuzat în premieră pe AXN Black. Producția prezintă povestea unui polițist francez care încearcă să-și recapete viața, după un accident care l-a lăsat în comă timp de 22 de ani. Primul episod al sezonului 1 va putea fi urmărit luni, 10 noiembrie, de la ora 22:55.

Serialul „Falco” poartă semnătura Beaubourg Audiovisuel și a fost difuzat pentru prima oară pe canalul TV TF1 din Franța, depășind cu 135% audiența medie a acestuia. Primul sezon al producției a adunat în fața micilor ecrane peste 7 milioane de telespectatori și s-a bucurat de recomandarea unor publicații prestigioase precum „Figaro” sau „Le Monde”. În rolul personajului principal, Alexandre Falco, îi regăsim pe Sagamore Stévenin, celebru în Franța pentru cariera sa în teatru și film, deopotrivă. Sezonul 1 este regizat de Alexandre Laurent, Thierry Petit și Marwen Abdallah, care au semnat mai multe producții polițiste destinate publicului francez.

Falco

Spre deosebire de alte seriale „procedurale”, „Falco” profită de o intrigă recurentă, ce construiește treptat, în fiecare episod, noi fațete ale caracterului eroului. Personajul principal este nevoit să se redescopere și să-și reclădească viața, pas cu pas, în urma unui tragic accident care l-a lăsat în comă timp de 22 de ani. Povestea începe în 1991, când polițistul Alexandre Falco are tot ce-și poate dori un tânăr: o soție iubitoare, un bebeluș sănătos și o carieră promițătoare. Însă, într-o acțiune armată, Falco este împușcat în cap și își pierde cunoștința. Firul poveștii continuă în 2013, când polițistul redeschide ochii. Însă, acum, lumea este cu totul schimbată: este înconjurat de tehnologii noi și necunoscute, oamenii au un stil de viață cu totul diferit, iar familia sa l-a abandonat. Fiica sa este un om în toată firea, iar soția sa are o relație cu patologul Philippe Chéron.

Cu toate acestea, nimic nu îl poate opri pe fostul polițist să se alăture din nou unității sale: nici scepticismul fostului său partener, comisarul Jean-Paul Ménard, nici ezitarea noului său coleg, locotenentul Chevalier. Falco primește sarcina să rezolve o serie de cazuri misterioase și pline de provocări. Pe măsură ce Falco se folosește din nou de cunoștințele sale în materie de investigații, amintirile accidentului prin care trecuse cu 22 de ani în urmă devin tot mai vii. Ce s-a întâmplat, de fapt, în 1991? Va putea reînnoda relația cu fiica și soția sa? Va fi, oare, slujba sa singurul scop al vieții sale?

Sezonul 1 din „Falco” cuprinde 6 episoade, care vor putea fi vizionate pe AXN Black începând cu 10 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:55.

Bucuresti, 30.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *