free download 78 travel guides written by experts

Fairy face minuni!

30.000 de mititei gatiti intr-o singura zi

Fairy a spalat de peste 4 ori mai multe farfurii decat un detergent de vase obisnuit

Fairy a spalat de peste patru ori mai multe farfurii decat un detergent de vase obisnuit! Nici romanii nu s-au lasat mai prejos si au stabilit un record national: 30.000 de mititei pregatiti si serviti in aceeasi zi.

La ora 19.00 cei doi notari prezenti la eveniment au confirmat: Fairy a spalat de peste 4 ori mai multe vase decat un detergent lichid de vase obisnuit.

Va puteti imagina cata grasime au lasat cei 30 000 de mititei….? Fairy si-a dovedit inca o data eficienta impotriva grasimii. Mii de farfurii pline de grasime nu au fost o problema pentru Fairy, care a facut fata cu succes provocarii.

Nico, Mihai si Florin de la Hi-Q au fost gazde excelente pentru cei aflati in Parcul Herastrau la aceasta sarbatoare. Concursurile diverse – cel mai mare numar de mici mancati intr-un singur minut, cine mananca cel mai repede mititeii – si formatiile Vita de Vie, Etno si D’Or au incantat, audienta. Cei trei membrii ai trupei Hi-Q si prietenii lor invitati pe scena amplasata in parcul Herastrau au creat si au mentinut o atmosfera incendiara pe parcursul intregii zile.

Evenimentul a culminat prin anuntarea performatei Fairy de a spala de peste 4 ori mai multe farfurii decat un detergent de vase obisnuit si a performantei bucurestenilor de a manca 30.000 de mititei intr-o singura zi. Sarbatoarea s-a incheiat cu un concert al formatiei Hi-Q.

"Spectacolul Fairy a fost, probabil, cel mai antrenant din cariera noastra. Este incredibil cum s-au mobilizat romanii pentru stabilirea acestui record. Atmosfera a fost extraordinara iar Fairy a fost cheia succesului acestui eveniment" au precizat membrii trupei Hi-Q pe scena evenimentului.

# # #

Produsele P&G intervin de cel putin 2 miliarde de ori pe zi in viata consumatorilor din intreaga lume. Compania detine unul dintre cele mai solide potofolii de branduri renumite prin calitate si performanta: Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Pantene®, Bounty®, Pringles®, Lenor®, Head & Shoulders® si Wella. Procter&Gamble are peste 110.000 de angajati in peste 80 de tari.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *