free download 78 travel guides written by experts

Faimosul pianist si compozitor Yanni ar putea veni in septembrie la Bucuresti

Celebrul pianist si compozitor Yanni ar putea veni chiar in acest an la Bucuresti! Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet poarta discutii cu managementul artistului pentru a-l aduce in toamna la Bucuresti.

Yanni, pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume si hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarata explozie de pasiune si talent oferind o experienta muzicala desavarsita auditoriului. Chiar si acum, la trei decenii de cariera bogata si varsta de 57 de ani, compozitorul declara ca se afla “in permanenta in cautarea urmatoarei etape a evolutiei sale, caci dedicandu-si atatia ani acestei arte, e obligatoriu sa o mentii, sau cel putin sa te autodezvolti tu, ca si artist.”

“Daca discutiile se concretizeaza, artistul ar urma sa concerteze in capitala in luna septembrie intr-o locatie care va fi stabilita intr-un timp foarte scurt. Spectacolul face parte cadrul turneului Truth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfasura in Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud si care va include si Romania”, mentioneaza Pepino Popescu, organizatorul evenimentului.

Informatii generale:

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar si drept compozitor desăvârsit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” in 1992, urmând “In My Time” in anul 1993.

De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, şi ABC News.

Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind "new age", deşi el preferă termenul de "contemporan instrumental“.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *