Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Facturile Orange pot fi platite la 500 de oficii postale

Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, facturile emise de operatorul de telefonie mobila Orange pot fi achitate la 500 de oficii postale informatizate, integrate in reteaua VPN (Virtual Private Network).

Facturile Orange pot fi platite la oricare dintre aceste oficii postale prin prezentarea la ghiseu a facturii ce contine un cod de bare. Dupa efectuarea platii, clientul va primi de la salariatul postal o chitanta semnata si stampilata, pe care este inscrisa suma achitata.

“Incasarea facturii Orange in toate oficiile informatizate din reteaua Postei Romane reprezinta inca un pas pe care compania noastra il face pentru a transforma un deziderat, acela ca dorim sa vindem timp, intr-un lucru efectiv. Vrem sa economisim timpul clientilor nostri, sa le oferim posibilitatea de a beneficia, la acelasi ghiseu, atat de servicii postale, cat si posibilitatea de a achita taxele si impozitele locale, facturile emise de furnizorii de utilitati, comunicatii prin cablu si operatorii de telefonie”, spune Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane.

“Parteneriatul cu Posta Romana face parte din strategia Orange Romania de a dezvolta o retea cat mai extinsa de puncte pentru plata facturii. Orange pune la dispozitia clientilor sai din intreaga tara peste 6000 de puncte de plata a facturii.” a spus Thierry Millet – Director Comercial.

Informatii suplimentare despre reteaua unitatilor postale integrate in VPN care incaseaza facturile Orange pot fi obtinute apeland serviciul de relatii cu clientii INFOPOST la numarul de telefon cu tarif normal 9393, pentru Bucuresti, sau 021/9393.111, pentru celelalte localitati din tara.

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale. Informatii despre serviciile oferite de Posta Romana pot fi obtinute on-line la adresa www.posta-romana.ro.

Bucuresti, 22.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *