free download 78 travel guides written by experts

Facilitec a câștigat contractul de facility management pentru ansamblul rezidențial Estic Park

Facilitec România (www.facilitec.ro), parte a grupului spaniol Mantor și lider pe piața de facility & property management, asigură serviciile de facility management pentru cartierul rezidențial Estic Park din București.

Între cele mai importante servicii oferite de Facilitec se regăsesc cele de property management – administrarea imobilului, gestionarea furnizorilor, contabilitate și control al costurilor.

În ceea ce privește serviciile de facility management, Facilitec va fi responsabil de mentenanță tehnică, curațenie și deszăpezire pe timpul iernii.

Situat pe malul lacului Dobroești, la 11 minute de Arena Națională, ansamblul Estic Park include 6 clădiri și aproximativ 1,500 de apartamente de 2 sau 3 camere ori de tip penthouse.

“Suntem foarte încântați să avem în portofoliul Facilitec un proiect atât de complex, pe care îl vom livra în etape. Estic Park reprezintă o provocare, pentru că va trebui sa ne adaptăm constant la necesitățile în continua creștere. Managementul persoanelor va reprezenta un aspect major în livrarea serviciilor noastre, fiind vorba de atât de mulți locatari pe care trebuie să îi mulțumim”, declară Tomás Manjón, managing partner Mantor Group.

Tomas Manjon, Trastevere

Costul unui apartament în ansamblul Estic park pornește de la 49,000 EUR + TVA, și include accesul la facilități precum parcare privată, zone de servicii, spații comerciale și zone pentru activități sportive sau recreative.

DESPRE FACILITEC

Înființată în anul 2007, compania Facilitec România a fost achiziționată în anul 2015 de către 3 parteneri spanioli și integrată în grupul Mantor. Facilitec oferă servicii de property și facility management pentru segmentul rezidențial de lux, pentru segmentul comercial și pentru clădiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte care însumeaza o cifră de afaceri de aprox. 1.000.000 EUR.

Din portofoliul FACILITEC fac parte proiecte precum:
Birouri: Palazzo Italia, DV24, Floreasca 60, Stelea Spatarul, First One Building, Floreasca 141
Comercial: Oracle, Deloitte, Bogaris Romania, Huawei Technologies
Rezidential: Alia Apartments, Almond Tree Residence, Amfiteatru Residence, Natura Residence, Revere Exclusive Concept, Amber Gardens, Lacul Tei, Metropolitan Residence Aviatiei, Green Gate, Rose Garden Compund, North Star, Oxford Garden, Zenith, Zodiac, Grace Garden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *