Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Facebook va avea o prezenta puternica la RoNewMedia: doua prezentari si doua workshopuri,

in prima zi a conferintei

Doi reprezentanţi ai Facebook precum şi alţi specialişti străini în social media marketing vor fi la Bucureşti, la cel mai mare eveniment internaţional dedicat Internetului care a avut loc, până acum, în România.

Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA şi Alessandro Petrilli, Client Partner, vor susţine la RoNewMedia prezentări în prima zi a conferinţei, pe 16 mai, zi care este dedicată Social Media şi Search Marketing-ului. 

În plus, cei doi, vor susţine după ce îşi vor încheia prezentările, şi un training Facebook de 2 ore, cu detalii legate de folosirea eficientă a reţelei de socializare.

Managerii şi oamenii de marketing şi de comunicare, dezvoltatorii de aplicaţii şi toţi cei interesaţi de utilizarea eficientă a Facebook vor beneficia, după workshop, şi de o prezentare susţinută de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital – compania care vinde spaţiile publicitare Facebook în 6 ţări, inclusiv România -, prezentare care va arăta cum trebuie citite corect datele furnizate de rapoartele reţelei de socializare şi ce indicatori de performanţă trebuie studiaţi pentru eficientizarea campaniilor de promovare derulate în reţea.

La RoNewMedia, care se anunţă a fi cel mai amplu eveniment dedicat Internetului organizat până acum în regiune, vor participa timp de 3 zile şi alte companii majore ale industriei, printre care Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters şi mulţi alţii.

Cei interesaţi pot găsi detalii şi comanda bilete pe www.ronewmedia.ro

Sponsorii evenimentului sunt ORANGE, cu sprijinul Microsoft, Samsung şi Allegro Group România.

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *