free download 78 travel guides written by experts

Fabulous Baskets lanseaza cosurile cadou cu produse traditionale

romanesti, pentru sarbatorile de iarna

Fabulous Baskets susține celebrarea sărbătorilor de iarnă împreună cu familia și cu toți cei dragi vouă. Am ales pentru voi produse speciale, în spatele cărora se află câte o poveste, și am realizat cu mare grijă coșuri minunate numai bune de oferit în dar de sărbători. În colecția de anul acesta există 43 de modele de coșuri cadou. Colecția de coșuri cadou pentru Crăciun este disponibilă online: //fabulousbaskets.ro/cosuri-craciun.

„Trăim o viață modernă, plină de provocări, însă întotdeauna ar trebui să ne oprim pentru o clipă și să ne amintim să le oferim celor din jurul nostru sprijin sau măcar un zâmbet care să le însenineze ziua. Le oferim clienţilor noştri ocazia să le dăruiască celor dragi un cadou unic. Fabulous Baskets a pregătit pentru voi o colecție specială de coșuri cadou, colecție care reușește să transmită spiritul Crăciunului.” – Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Coșurile cadou Fabulous Baskets conțin o selecție de cozonaci, dulcețuri, zacuscă , produse culinare desăvârșite, vinuri de soi, cu povești impresionante, decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă realizate de artiști talentați, lumânări decorative produse cu multă dăruire de meșteri tradiționali dar și specialități din Franța sau Italia. Respectând tradiția anilor trecuți și anul acesta le puteți oferi celor dragi un brad natural în ghiveci. Catalogul Fabulous Baskets poate fi descărcat direct de pe site //fabulousbaskets.ro/uploads/catalog/Catalog_Craciun_2014.pdf.

În fiecare coș cadou, se află o decorațiune specifică sărbătorilor de iarnă, realizată atât de copiii beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Fundația „S.O.S. COPIII GORJULUI” (www.copiiigorjului.ro) cât și de de cei 42 de copii de la Fundația ‘Mia’s Children’ (www.miaschildren.ro).

„Fabulous Baskets și-a propus să sprijine atât Fundația „S.O.S. COPIII GORJULUI” cât și Fundația ‘Mia’s Children’, valorificănd obiectele create de copiii de la fundații. Fiecare copil s-a străduit să realizeze un obiect decorativ pentru împodobirea bradului de Crăciun. Dorim să le oferim tuturor clienților noștri o astfel de decorațiune unică, aducand astfel magia Crăciunului în fiecare coș cadou Fabulous Baskets” – Alina Huiban, PR Account Director Fabulous Baskets.

‘Mia’s Children’ este o organizație non-profit la baza căreia stă un vis. Visul de a vedea tinerii și copiii din București sau zone limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați, crescând într-un mediu iubitor și încurajator și devenind membrii fericiți și sănătoși ai societății românești din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual.

Fundația „S.O.S. COPIII GORJULUI” are ca scop asigurarea protecției copilului conform Convenției Internaționale pentru Drepturile Copilului, sensibilizarea opiniei publice, a societății civile, față de copiii aflați în dificultate dar și sprijinirea tinerilor care părăsesc instituțiile de ocrotire.

Comenzile pentru coșurile cadou de Crăciun se fac atât online //fabulousbaskets.ro/cosuri-cadou, cât și telefonic la datele de contact de pe site.

Bucuresti, 29.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *