free download 78 travel guides written by experts

„Fabrica de staruri”: prima eliminare, alte doua nominalizari

Mihai rămâne în concurs, Patricia pleacă acasă, iar Cristina şi Alina aşteaptă votul publicului

Ediţia de duminică, 1 aprilie, a emisiunii Fabrica de staruri de la TVR 1 a adus câteva noutăţi în casa în care concurenţii trăiesc şi se pregătesc să devină staruri. După ce, cu o săptămână în urmă, Andrei părăsea competiţia de bună voie, acum a fost rândul Patriciei să-şi ia „rămas bun” de la colegii săi. Spre norocul lui, Mihai a fost votat de public să rămână în joc. Pe de altă parte, Cristina şi Alina au mari emoţii în această săptămână, fiind nominalizate pentru părăsirea casei.

Interpretarea piesei „In Love with an Alien” de către Mihai şi cei şase fraţi ai săi, dar şi evoluţia sa de până acum, au convins telespectatorii să-l voteze în număr mare (69,6%, faţă de doar 30,4% care au votat-o pe Patricia). Juratul Andrei Gheorghe a recunoscut că e de acord cu votul publicului în această alegere.

În ediţia Fabrica de staruri cu numărul 3, difuzată în direct duminică, 1 aprilie, atât la TVR 1, cât şi la Prime TV din Moldova, juriul format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis şi Natalie Toma a făcut alte patru nominalizări pentru părăsirea casei. Dragoş, Beti, Cristina şi Alina au fost cei care au impresionat cel mai puţin juraţii în show-ul de aseară. Dintre aceştia, Beti a primit a doua şansă din partea colegilor rămaşi în concurs. Dragoş a fost salvat de profesorii din casă, prin intermediul directorului academiei, Tatiana Cerga. Cristina şi Alina, amândouă nominalizate pentru a doua oară de juriu, sunt, de data aceasta, supuse votului telespectatorilor. Ei vor decide prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp), cine va părăsi Fabrica de staruri duminica viitoare.

După muncă, şi răsplată: aprecieri din partea juriului

Deşi sunt la început de drum şi mai au multe de învăţat, concurenţii au primit, în această ediţie, aprecieri din partea juriului. Cei trei juraţi au constatat îmbunătăţiri vizibile în evoluţiile tinerilor: „Sunt schimbări spre bine, bravo!”, i-a felicitat Natalie Toma, iar Nicu Alifantis le-a oferit şi câteva sfaturi: „Să joace mai mult la miză. Când se vor concentra pe competiţia în sine, lucrurile vor fi în favoarea lor. Ar fi bine să se gândească la piese care să le pună vocile în valoare. Pe de altă parte, surprize foarte plăcute astăzi”, a afirmat el. Andrei Gheorghe i-a împărtăşit opinia, chiar dacă simţul umorului şi ironia caracteristică l-au determinat să le adreseze mesajul: „Pentru toţi participanţii: toţi aţi fost excepţionali! Aţi fost nemaipomeniţi! Vă iubesc şi vă felicit… de 1 aprilie!…”. Sfatul său pentru concurenţi a fost acela de a nu-şi suprasolicita vocile atunci când nu este cazul: „Nu sunteţi la operă, nu trebuie să impresionaţi prin amplitudine”, a spus Gheorghe.

Alex – prin interpretarea piesei „I Don’t Want To Miss a Thing” a trupei Aerosmith – şi Ghenadie, noul intrat în casa Fabrica de staruri, cu o versiune proprie a melodiei „Crazy Little Thing Called Love” (Queen), au fost lăudaţi de juriu pentru evoluţiile lor de aseară. De remarcat a fost şi efortul lui Andi, care a reuşit să ducă la bun sfârşit interpretarea piesei „Have You Ever Seen the Rain” (Rod Stewart), în ciuda unei colici renale dureroase.

Păcăleală de 1 aprilie… marca Vizante

Gazda show-ului, Marius Vizante, nu a rezistat tentaţiei de a face o farsă concurenţilor, profitând de ziua de 1 aprilie. Arătându-şi încă o dată talentul actoricesc, el a intrat în casa Fabrica de staruri, cu o figură mohorâtă. I-a anunţat pe cei 16 tineri că organizatorii l-au suspendat din emisiune, întrucât încălcase Regulamentul, dându-le concurenţilor câteva informaţii publicate pe Facebook. Fetele din casă au reacţionat imediat, începând să plângă pe înfundate, iar băieţii au protestat vehement. Peste câteva minute, Vizante a revenit cu zâmbetul pe buze, amintindu-le data din calendar…

Dacă păcăleala de 1 aprilie a fost menită să-i mai destindă pe concurenţi, Vizante a ţinut, în timpul concursului, să le ofere acestora şi un sfat, primit de el de la profesorii săi: „Trebuie să justificaţi acest metru care vă pune deasupra publicului”, le-a spus el.

16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Ghenadie din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Mai multe informaţii despre concurenţi şi despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteţi comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/infabricadestaruri.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *