Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fabrica de PR comunică Do Good Academy

Fabrica de PR comunică Do Good Academy, o platformă unică pe piața din România, ce reunește speakeri internaționali – antreprenori, profesori, vizionari, actori sau leaderi spirituali, cu experiență și cunoștințe orientate către un stil de viață conștient. Inițiat de Catrinel Popescu, proiectul Do Good Academy organizează evenimente, workshop-uri, conferințe și tabere ce acoperă o varietate de teme, de la nutriție, terapii alternative, dezvoltare personală, soluții și tehnologii eco-friendly, până la agricultura biodinamică.

Catrinel Popescu este certificată ca Health Educator de către renumitul institut Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida (SUA). Este, de asemenea, deținătoarea unui Master în Managementul Evenimentelor, de la University of Greenwich, London. Catrinel este Health Educator specializat pe alimente raw și hrană vie, șaman modern și Events Manager cu experiență în Marketing și PR. Catrinel a practicat și vindecarea la Spirit of the Inca School încă din 2010. „Pentru că iubim planeta și pe locuitorii acesteia, susținem proiecte cu impact pozitiv asupra societății și promovăm în mod constant produsele și tehnologiile care pot rezolva probleme fundamentale cu care umanitatea se confruntă în prezent”, e de părere fondatoarea Do Good Academy.

logo Do Good Academy

Unul dintre obiectivele Do Good Academy este acela de a oferi publicului oportunități de învățare, prin care oamenii se pot dezvolta și pot lua decizii de viață bazate pe informații esențiale. De asemenea, Do Good Academy își propune să publice cărți relevante pentru publicul din România și să faciliteze accesul acestuia la articole și interviuri cu speakeri cheie din domeniu. Un exemplu în acest sens este Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan din lume, care a venit pentru prima dată în România la invitația Do Good Academy, în 2016. Surpriza evenimentului a fost lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing” în limba română.

Do Good Academy organizează programe unice în România, dar și în străinătate, bazate pe practicile din cadrul Hippocrates Health Institute (HHI). Participanții au ocazia să parcurgă o călătorie extraordinară pentru minte, trup și suflet, ghidați de echipe internaționale de traineri și terapeuți. Timp de 6 zile se experimentează magia unor locuri minunate, participând la clase de yoga, ritualuri antice tibetane, ceremonii ale focului sacru, vindecări șamanice, terapii, masaje și o multitudine de tehnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *