metalshow

Fabrica de pacate (crime scene 19)

Richard Aleas
Editura Tritonic

Sunt oameni pe care nu ii vezi o perioada dar pe care ai impresia ca o sa ii revezi candva. De pilda colegii e liceu – cu care desi poate nu ai vorbit, ii revezi la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Ce te faci insa cand fix cu aceasta ocazie afli de o colega – ce iti fusese prietena si care plecase intr-un oras mai mare pentru a deveni doctor – a murit. Si cum reactionezi cand tu, devenit intre timo detectiv particular, afli despre eveniment din ziar, mai afli si ca ca ea era prostituata si fusese omorata?

E clar, nu? Te-apuci sa investighezi.

Cu siguranta insa ca daca s-a ajuns la crima nu iti va fi usor sa afli ascunzisurile afacerii.

Intr-o astfel de "calatorie" aventuroasa pleaca eroul din romanul lui Richard Aleas. "Fabrica de pacate" e de fapt numele barului de striptease (Sin Factory) in jurul caruia are loc mare parte din actiune.

Un roman captivant, cu o actiune bine inchegata, fara exagerari descriptive sau psihologice, un roman ce va va prinde de la prima pagina.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *