free download 78 travel guides written by experts

Fabrica Bergenbier din Ploiești își deschide porțile în această sâmbătă

· Sâmbătă, 30 Septembrie, are loc Ziua Porţilor Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploieşti
· Înscrierile la tururile în Fabrică se fac online, pe site-ul www.ziuaportilordeschise.ro, sau la numarul de telefon 021 27 23 206, tarif normal
· Transportul cu autocare tur-retur către fabrică este asigurat, din București și Ploiești, pe baza înscrierii pe site.

Porțile Fabricii de bere Bergenbier din Ploiești se deschid pe 30 Septembrie 2017 pentru cei care se înscriu pe www.ziuaporțilordeschise.ro și vor să descopere procesul de fabricare al berilor produse la Ploiești. Înscrierile la tururile organizate de Fabrică se pot face atât online, cât și telefonic, la numărul: 021 27 23 206, număr cu tarif normal, iar transportul cu autocare tur-retur este asigurat din București și Ploiești.

Ziua Portilor Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiesti

”E o mândrie pentru noi să îi întâmpinăm cu bucurie, în fiecare an, pe cei care ne vizitează cu ocazia Zilei Porților Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiești. Pentru că știm că ei sunt cei care ne apreciază pentru munca și produsele pe care le facem aici. Îi invităm la noi să descopere procesul de fabricare al berii și să cunoască oamenii deosebiți din fabrică, cei care produc berile lor preferate”, a declarat Marius Pîrvu, directorul Fabricii Bergenbier din Ploiești.

Tururile din cadrul Zilei Porților Deschise vor da ocazia vizitatorilor de a trece pas cu pas prin toate etapele de producție, și de a vedea în amănunt procesul de fabricare al berii. Fabrica Bergenbier din Ploiești este una dintre cele mai moderne unități de producție a berii din Europa, iar măiestria berarilor români este recunoscută pe plan internațional. La Fabrica Bergenbier din Ploiești se produc atât beri locale, cât și beri germane, belgiene sau cehești, sub licență.

De la Fabrica Bergenbier din Ploiești pleacă șase mărci de bere, fiecare produsă după reţetă proprie: Bergenbier, cu specialitățile sale – Bergenbier Fără Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fără Alcool, Bergenbier ALE, Noroc, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Stella Artois Fără Alcool şi Löwenbräu.

Participanții la Ziua Porților Deschise 2017 vor avea parte de surprize pe durata întregii vizite la Fabrica Bergenbier. Astfel, aceștia vor putea intra în lumea răcoririi adevărate alături de Bergenbier, vor putea cânta la pianul-draft Staropramen și vor experimenta realitatea virtuală alături de Beck’s. Mai mult, vor vedea cei nouă pași ai ritualului de turnare a berii Stella Artois și se vor delecta cu bucatele pregărite de Noroc.

Tururile din cadrul Zilei Portilor Deschise 2017 la Fabrica Bergenbier sunt gratuite, pe baza înscrierii pe site-ul www.ziuaportilordeschise.ro sau la numărul 021 27 23 206, tarif normal, program luni-vineri, 09:00-16:30. În cadrul tururilor pot participa doar persoanele care au împlinit 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *