free download 78 travel guides written by experts

Fa un copil fericit – Eveniment caritabil de Florii

Ajutorul este ceea ce avem nevoie pentru a trece o de o zi mai grea, o perioadă mai tumultoasă. Noi adulții avem mereu probleme și cum rezolvăm una parcă apar altele la rând. Dar copii? De ce copii trebuie să aibă probleme, pe când singura lor preocupare ar trebui să fie joaca?

Voluntarii AOLN vin în sprijinul dreptulului copiilor la joacă, așadar organizează un eveniment caritabil destinat strângerilor de fonduri pentru ei. Ajutorul tău îi oferă dreptul la fericire unui copil.

Detalii eveniment:

Asociația Ortodoxă pentru o Lume Nouă (AOLN) organizează de Florii un Târg Caritabil.

Târgul se va desfășura în Duminica Floriilor, 5 aprilie 2015, în curtea Bisericii Sf.Fanurie, parohia Mihai Bravu, între orele 10:00-14:00.

Produsele create alături de voluntari vor fi vândute la Târgul de Florii din curtea bisericii Sf Fanurie, iar fondurile strânse sunt destinate Centrului "Sf Stelian", din comuna Tătaru, județul Prahova, unde se află 4 mame singure, victime ale violenței domestice, alături de 11 copii.

Tot în sprijinul copiilor de la Centrul Sf Stelian, Asociația Ortodoxă pentru o Lume Nouă organizează și o licitație caritabliă online costând în obiecte lucrate manual.

Facebook: https://www.facebook.com/aoln.romania.

O faptă bună adultă înseamnă fericirea copilăriei!

Bucuresti, 02.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *