free download 78 travel guides written by experts

Fa-ti book cu Next Top Model

Next Top Model by Cătălin Botezatu le oferă unor noi tinere şansa să păşească în lumea celebrităţii

Next Top Model by Cătălin Botezatu le lansează tinerelor din România o nouă provocare şi le răsplăteşte pe măsură. Cele care nu au avut curajul să se prezinte la castingul naţional sau cele care nu au primit atunci paşaportul spre celebritate pot face acum un prim pas în lumea spectaculoasă a modelingului, câştigând un book profesionist.

Next Top Model le oferă acum aspirantelor la titlul de top model şansa de a se face remarcate. Tinerele din România pot fi părtaşele unei exeprienţe din viaţa de model participând la concursul pe care Cătălin Botezatu şi Antena 1 îl organizează. Tot ce trebuie să facă este să încarce o fotografie pe site-ul emisiunii: www.nexttopmodel.a1.ro, corespunzătoare temei propuse de organizatori în fiecare săptămână. Concursul va dura patru săptămâni, până pe 10 noiembrie, iar tema fiecărei săptămâni va fi anunţată pe site-ul show-ului în fiecare zi de joi.

Tema acestei săptămâni este frumuseţea naturală. Criteriile care vor fi luate în considerare la alegerea câştigătoarei din această săptămână vor fi expresia feţei şi fotogenia acesteia, iar câştigătorea va fi aleasă chiar de Cătălin Botezatu.

Numele protagnistelor fotografiilor câştigătoare va fi anunţat la finalul fiecărei săptămâni pe site-ul emisiunii. După terminarea concursului, câştigătoarele vor avea parte de o experienţă inedită: o şedinţă foto cu cei mai buni profesionişti din domeniu, a cărei finalitate va fi un portofoliu profesionist. Acesta poate fi primul pas în lumea fascinantă a modei, cartea de vizită a unei tinere aspirante la o carieră de model. Book-ul va fi alcătuit din mai multe fotografii realizate în timpul şedinţei foto, prezentând-o pe câştigătoare în ipostaze variate, astfel încât sa o poată recomanda pentru o posibilă colaborare cu agenţiile de modele. Prima agenţie care se va arăta interesată de portofoliile câştigătoarelor va fi chiar MRA Models, agenţia care acordă şi marele premiu la Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 17.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *