free download 78 travel guides written by experts

F64 si Nikon anunta “Zilele Nikon”

Evenimentul cuprinde 3 prezentări și o tură foto, un concurs dedicat călătoriei și oferte speciale

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, și Nikon anunțã "Zilele Nikon" pentru a doua jumãtate a lunii august. Evenimentul se va desfãșura în perioada 19-22 august în sala expoziționalã a magazinului F64 și cuprinde trei prezentãri fotografice, o turã foto în Delta Vãcãrești, reduceri și oferte speciale la echipamente foto Nikon, dar și un concurs fotografic intitulat “Sunt Cãlãtor”. Cele trei prezentãri desfãșurate vor fi transmise live, pe site-ul F64.

Pe 19 august, începând cu ora 19.00, va fi găzduită la sala expozițională a F64 din bulevardul Unirii nr. 45 prezentarea “Fotografia de acțiune” susținută de Mihai Ștețcu. Participanții vor avea ocazia să afle ce înseamnă fotografia de acțiune şi cât de importantă este viteza de reacţie în astfel de momente. Din dorinţa unei interacţiuni cât mai bune cu publicul, prezentarea va fi structurată în întregime pe întrebările celor prezenţi în sală.

Tot în prima zi a evenimentului, între orele 15.00 – 21.00, se va putea testa echipament foto la standul Nikon din cadrul magazinului F64, iar primii 100 de vizitatori vor avea parte de surprize.

În data de 20 august, tot începând cu ora 19.00, pasionaţii vor avea ocazia să îl cunoască pe Nicolae Coşniceru şi să afle cum se desfășoară relația dintre client și fotograf, detalii “din culise” despre cum sunt realizate fotografiile, ce probleme pot apărea, dar și cum pot fi rezolvate fără să afecteze întregul proiect.

Gina Buliga va susține pe 21 august, începând cu ora 19:00, o prezentare dedicatã fotografiei de copii. Autoarea proiectelor “Daughters” și “Underwater Love” va oferi celor prezenþi în salã sfaturi despre cum pot realiza acest gen de fotografie. “A fi copil este poate cel mai frumos lucru în viațã și a pãstra o parte din copilãrie, din curiozitate, din uimire, din bucuria lucrurilor mãrunte este o artã în sine”, susține Gina Buliga.

Evenimentul “Zilele Nikon” se încheie sâmbătă, 22 august, cu o tură foto în Delta Văcărești susținută de Dragoș Stoica. “Delta Văcărești din București poate constitui un loc bun de practică, antrenament și, de ce nu, de relaxare. Locul este unic prin așezarea și formarea lui și de la înălțime asigură o o priveliște frumoasă, plină de inspirație pentru fotografi”, spune Dragoș Stoica despre acest loc pe care participanții vor avea ocazia să-l vadă şi să îl fotografieze.

Pentru evenimentele derulate cu ocazia “Zilelor Nikon”, participarea se face în baza completării unui formular de înscriere, locurile fiind limitate.

Bucuresti, 05.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *